Boldogság: óriásbébivel gyarapodott a Samsung 750 EVO SSD termékcsaládja

Samsung-ssdA Samsung Electronics bejelentette, hogy a 750 EVO félvezető alapú meghajtója (solid state drive, SSD) immár az egész világon kapható lesz. Emellett a 120 GB-os és 250 GB-os modellekből álló termékcsalád egy új, 500 GB-os kapacitású termékváltozattal is kibővül. A 750 EVO SSD-k hatékony alternatívát nyújtanak mind a hétköznapi felhasználók, mind a szakemberek számára, hogy számítógép-használatuk során a merevlemezekről (HDD), illetve a lassú teljesítményű, belépő szintű SSD-kről áttérjenek a gyorsabb és megbízhatóbb tárolási megoldásokra.

A 750 EVO SSD-k NAND flash technológiáját használnak, s emellett a vállalat saját fejlesztésű TurboWrite, Dynamic Thermal Guard és RAPID Mód funkcióival is rendelkeznek, amelyek együttesen járulnak hozzá a meghajtók hatékonyságához. A Samsung nagy teljesítményű MGX-vezérlőjével is felszerelt 750 EVO SSD-k akár 540 MB/mp-es szekvenciális olvasási, illetve 520 MB/mp gyorsaságú írási sebességet biztosítanak a TurboWrite használata esetén.

Az új 500 GB-os 750 EVO három éves meghatározott időtartamú vagy 100 írott terabájtig (TBW) terjedő garanciával június elején válik elérhetővé több mint 50 országban és térségben, így az Egyesült Államokban, Kínában, Koreában és Európában. Az 500 GB-os 750 EVO SSD ajánlott fogyasztói ára 149,99 dollár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Sose találod ki, mire büszke a Vodafone

pén máj 27 , 2016
A Vodafone Magyarország idén is elkészítettea 2014/2015-ös évre vonatkozó jelentését vállalati felelősségvállalási (cr) gyakorlatáról, működésének gazdasági, környezeti és társadalmi hatásairól. Mi sem bizonyítja jobban, hogy mennyire komolyan veszi a társaság vezetése a vállalati felelősségvállalást, hogy több, mint egy évet dolgoztak a a jelentésen, hiszen már 2015 március 31-én lezárták az üzleti évet. A […]