A szürke két árnyalata: jön az új PocketBook e-bookja

PocketBook-Sense-with-Kenzo-coverA Kenzo divatház kiegészítőjével együtt várhatóan november elején kerül piacra a PocketBook új, prémium hathüvelykes E Ink olvasója, a PocketBook Sense with Kenzo cover. A szürke kétféle árnyalatában kapható e-könyv olvasó teljes frontját a 1024×758 HD felbontású 212 dpi-s E Ink Pearl kijelző foglalja el, míg a lapozó gombok az olvasó hátsó részén helyezkednek el, lehetővé téve a kényelmes lapozást egykezes tartás esetén is.

Az eszközbe épített fényérzékelő automatikusan a fényviszonyoknak megfelelően állítja be a képernyő fényerejét, az ezer megahertzes processzor pedig gyors lapozást tesz lehetővé — állítja a gyártó közleménye. A PocketBook Sense with Kenzo cover 19 népszerű szöveg és képformátumot támogat, és előre telepített ABBYY Lingvo szótárakkal kerül forgalomba, a 4GB belső memória és a MicroSD bemenet akár egy egész könyvtár tárolására is alkalmas. A könyvek gyors telepítését a wifi-elérés és a Dropbox alkalmazás teszi egyszerűvé.

A PocketBook az e-könyv olvasók, valamint multimédiás olvasók és Android-alapú táblaszámítógépek egyik legnagyobb gyártója a világon. A vállalatot 2007-ben alapították, székhelye Svájcban Luganóban van. A PocketBook készülékek hardver- és szoftverfejlesztése a PocketBook Csoporthoz tartozó Obreey Products tagvállalatnál történik. A készülékeket a Foxconn, Wisky, Yitoa és más gyárakban szerelik össze.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Weisz Fanni és társai távoztak a Vodafone-tól

pén szept 5 , 2014
Szeptember elején munkába álltak a Vodafone új Főállású Angyalai. Elődeik, Lipcseiné Takács Nóra, Lencse Máté és Weisz Fanni a napokban elbúcsúztak a Vodafone-tól kapott szárnyaiktól, támogatástól. Az idei angyalok a Vodafone Magyarország Alapítvány tavaszi pályázatán nyerték el a 2014/2015-ös év Főállású Angyala címet. A népszerű látássérült énekesnő, Agárdi Szilvia az Informatika […]