Weisz Fanni és társai távoztak a Vodafone-tól

weisz_fanniSzeptember elején munkába álltak a Vodafone új Főállású Angyalai. Elődeik, Lipcseiné Takács Nóra, Lencse Máté és Weisz Fanni a napokban elbúcsúztak a Vodafone-tól kapott szárnyaiktól, támogatástól. Az idei angyalok a Vodafone Magyarország Alapítvány tavaszi pályázatán nyerték el a 2014/2015-ös év Főállású Angyala címet.

A népszerű látássérült énekesnő, Agárdi Szilvia az Informatika a Látássérültekért Alapítvány munkáját segíti. A Lapról hangra program célja a látássérültek tájékozódási, művelődési, és szórakozási lehetőségeinek bővítése a jelenleg csupán nyomtatott formában hozzáférhető újságok, folyóiratok interneten történő meghallgathatóságának és letölthetőségének biztosításával.

Kovács Krisztina jogász doktor a BAGázs Közhasznú Egyesülettel karöltve egy olyan közösségfejlesztésen alapuló roma integrációs modellt – az úgynevezett Jogklinika Programot – kíván kidolgozni az ország egyik legnagyobb, 400 lelket számláló romatelepén, Bagon, amely a későbbiekben más régiókban is könnyedén adaptálható lesz.

Miksztai-Réthey Brigitta, az ELTE informatika karának tanársegédje a Bliss Alapítvány munkáját segíti, célja a súlyosan, halmozottan sérült, mozgás- és beszédképtelen gyermekek és fiatalok komplex rehabilitációja. Olyan, számítógép-, illetve mobileszköz-használat gyakorlásához széles körben alkalmazható, ingyenesen elérhető segédanyagok kidolgozásával foglalkozik, amelyek az azokat felhasználó szakemberek, szülők, intézmények által könnyedén személyre szabhatóak, s az oktatás folyamatába beépíthetőek lesznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Olcsó Nokia Lumiák jönnek csúcskategóriás fotóaparáttal

pén szept 5 , 2014
A Microsoft bejelentette a Nokia Lumia 830, a Lumia 735 és a két SIM kártyás Lumia 730 okostelefonokat, amelyek a legújabb Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtatják megfizethető áron. A Lumia 830 a széria megfizethető zászlóshajója, amely a szélesebb közönség számára kínál olyan csúcskategóriás innovációkat, mint például az optikai képstabilizátor […]