A QNAP rövid mélységű NAS-t jelentett be

A QNAP Systems, Inc. bejelentette a TS-431XeU NAS-t, amely kompakt, rövid mélységű kialakítást kínál 10GbE SFP + porttal a nagysebességű csatlakoztathatóság érdekében. A helytakarékos és választhatóan kettő, vagy nyolc gigabájt memóriával elérhető TS-431XeU-t a gyártó kisvállalati és otthoni beépítéshez ajánlja.

A TS-431XeU rövidebb, 291 mm-es mélységű vázzal rendelkezik, így a megspórolt helyet a szellőzésre vagy kábelezésre használható, ezáltal sokkal rugalmasabban telepíthető. A nagy teljesítményű hardverek és szoftverek költséghatékony áron történő kombinálásával a TS-431XeU kiváló tárolási megoldás a kisvállalatok számára. A TS-431XeU csak 20,3 dB zajszinttel és 12,42 W (alvó) vagy 30,99 W (aktív) fogyasztással rendelkezik, csendes és környezetbarát, ideális a teljes költség (TCO) csökkentésére. A QNAP szoros együttműködésének köszönhetően az AnnapurnaLabs-szal (az Amazon leányvállalata), a TS-431XeU-val fejlett pillanatképek is készíthetők. Általában csak a magasabb kategóriájú NAS modellek számára érhető el ez a funkció. A pillanatfelvételek egy teljes katasztrófa-helyreállítási terv esetén segíthetnek például a zsarolóprogramok támadásainak hatásainak minimalizálásában. (A QTS 4.3.4-től érhető el a pillanatkép támogatása a TS-431XeU-hez).

A TS-431XeU egy átfogó tárolási megoldás az adatok elhelyezésére, mentésére, megosztására és központosított kezelésére. Támogatja a Windows, a Mac és a Linux/UNIX, a Windows és a Mac asztali/laptop biztonsági mentést, az RTRR (valós idejű távoli replikáció) biztonsági mentést, a rsync-szolgáltatást és a biztonsági másolatokat a sokoldalú felhő-tároló szolgáltatásokkal. A TS-431XeU VPN-kiszolgálóként vagy VPN-kliensként használható hálózati hozzáférés biztosításához. Az erőteljes Qsirch teljes szöveges keresőeszköz segítségével gyorsan megtalálhatja a fájlokat a NAS-on, a Qsync számos lehetőséget kínál a fájlok szinkronizálására és a csoportos fájlmegosztásra, hogy jelentősen növelje a csapatprojektek együttműködési hatékonyságát. A QmailAgent lehetővé teszi több e-mail fiók központosított kezelését és a napi levelezés egyszerűsítését. A Surveillance Station professzionális IP-alapú felügyeleti megoldást kínál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

November 24-ig lehet nevezni az InnoMax Díjra

sze nov 1 , 2017
Jelenleg is tart az Invitech Innomax Díj pályázati időszaka, és már most látható, hogy mind a Business kategóriában, mind pedig a Civil és Nonprofit kategóriában igen színvonalas, jövőbe mutató ötletekkel neveznek. A szervezők november 24-ig várják a mindannyiunk életét jobbá tévő, a közösségi érdekeket szolgáló innovatív megoldásokat. Ahogy azt várni […]

Friss, ropogós