Üvegen is működik a Logitech új egere

Logitech-MXMasterA Logitech bemutatta legújabb, MX Master nevű, vezeték nélküli egerét. Az egeret a több képernyőn, eszközön és operációs rendszeren egyidejűleg történő munkára tervezték, az eszköz az ilyen jellegű, komplex környezetet is magas precizitással kezeli. Az egér sebességhez igazodó görgetési rendszere automatikus váltásra képes a kattintásonkénti görgetésről a hipergyors szkrollozásra, az egeret ugyanakkor felszerelték a nagyujjra optimalizált, oldal irányú görgetést lehetővé tevő, és egy, az oldalak közötti váltásra tervezett gombbal is.

Az egeret Windows és Mac számítógépekkel, laptopokkal és tabletekkel is használható, és a mellékelt Unifying Receiveren, vagy Bluetoothon keresztül is képes kommunikálni. Az egérrel egyszerre akár három eszközt is használhatunk. Az MX Masteren található Easy-Switch gomb segítségével váltogathatunk a képernyők, operációs rendszerek között, egy speciális gombnak köszönhetően pedig a Mac-es gesztusok végrehajtására is képes az egér. A Logitech Options szoftver segítségével az összes gomb személyre szabható, a Logitech Darkfield lézeres szenzor pedig gyakorlatilag minden – még üveg és fényes – felületen is lehetővé teszi a navigálást.

Az egér újratölthető akkumulátora használattól függően, egy feltöltéssel akár 40 napig is bírja, a beépített Led pedig figyelmezteti a tulajdonost, amennyiben az egeret tölteni kell. Négy perc feltöltéssel egy teljes napi használatot kapunk, de az egeret akár töltés közben is lehet használni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Semmelweis Egyetem - GE Healthcare együttműködés

sze márc 25 , 2015
A Semmelweis Egyetem és a General Electric magyarországi vállalata március 24-én egy olyan stratégiai megállapodást írt alá, mely nagymértékben hozzájárulhat a magyar egészségügyi fejlesztések megvalósításához. A megállapodásban előirányzott korszerűsítések áttörést jelenthetnek az egészségügyi ellátás fejlesztésében, az egészségügyi informatika kiemelt alkalmazási területein, valamint az új kutatási eredmények gyakorlati hasznosítása terén. A […]