A Super Mario elpusztíthatatlan: november 5-től kizárólag a SkyShowtime-on

játékA nagy sikerű The Super Mario Bros. Movie november 5-től a SkyShowtime-on lesz látható. Kizárólag!

A Nintendo Mario-játékainak világán alapuló The Super Mario Bros. Movie olyan vibrálóan izgalmas, új univerzumba kalauzolja nézőit, amelyhez hasonlót akcióvígjátékban még soha nem láthattunk. ​ A sikerfilm november 5-től lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on. A két ikonikus szórakoztatóipari világmárka, az Illumination és a Nintendo első alkalommal fogtak össze, hogy megalkossák a The Super Mario Bros. Movie-t – egy új, nagyképernyős kalandfilmet, amely főszereplője az elmúlt négy évtized popkultúrájának leghíresebb vízvezeték-szerelője.

A Nintendo Mario-játékainak világán alapuló film olyan vibrálóan izgalmas, új univerzumba kalauzolja a nézőt, amelyhez hasonlót egy ilyen akciódús, fergeteges vígjátékban még soha nem láttunk. Miközben a brooklyni vízvezeték-szerelők, Mario (Chriss Pratt: Jurassic World és a The LEGO Movie) és testvére, Luigi (Charles Day; It’s Always Sunny in Philadelphia) éppen egy földalatti vízvezeték megjavításán dolgoznak, áthaladnak egy titokzatos csővezetéken, és egy új, varázslatos világba csöppennek. Amikor a testvérek útjai különválnak, Mario kalandos utazásra indul, hogy megtalálja Luigit.

Jack Black brillírozik

A Mushroom Kingdomban élő Toad (Keegan-Michael Key; The Lion King) és a királyság vasakaratú uralkodója, Peach hercegnő (Anya-Taylor-Joy; The Queen’s Gambit) segítségével Mario felfedezi saját, eddig ismeretlen erejét. A The Super Mario Bros. Movie olyan vérbeli vígjátékszínészeket vonultat fel, mint Jack Black (Jumanji-filmek), aki Bowser szerepében brillírozik; Seth Rogen (Neighbors-filmek), aki Donkey Kongot játssza; Fred Armisen (Portlandia, Saturday Night Live), aki Cranky Kongot személyesíti meg; Kevin Michael Richardson (American Dad, Family Guy) aki Kamek szerepében tűnik fel; Sebastian Maniscalco (Green Book), aki Spike alakításában nyújt fergetegeset; valamint Charles Martinet, aki több mint 30 éve adja Super Mario és Luigi karakterének hangját a Super Mario játékokban.

A  forgatókönyvet pedig Matthew Fogel írta (Minions: The Rise of Gru, The LEGO Movie 2: The Second Part). A Nintendo és az Illumination nevéhez olyan sikerfilmek fűződnek, mint a Despicable Me, Minions, Sing és a The Secret Life of Pets-filmek. Az Illumination alapítója és vezérigazgatója, Chris Meledandri rendező, a Nintendo reprezentatív igazgatója, valamint Shigeru Miyamoto, a Mario megalkotója több mint hat évig dolgozott azon, hogy megszülessen közös alkotásuk, a The Super Mario Bros. Movie.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új it-szolgáltató központ települt Debrecenbe

ked okt 31 , 2023
Globális informatikai szolgáltató központot hozott létre az Aldi Debrecenben. Az ALDI International Services SE & Co. oHG magyarországi leányvállalata, az Aldi International IT Services Kft. informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó központ létrehozásával ötven, magas képzettséget igénylő munkahely jön létre Debrecenben. A társaság nyelveket beszélő pályakezdők és informatikai szakemberek jelentkezését várja a térségből. […]
Szabados Gábor, az Aldi International IT Services Kft. ügyvezető igazgatója

És még ez is...