Új it-szolgáltató központ települt Debrecenbe

Szabados Gábor, az Aldi International IT Services Kft. ügyvezető igazgatójaGlobális informatikai szolgáltató központot hozott létre az Aldi Debrecenben.

Az ALDI International Services SE & Co. oHG magyarországi leányvállalata, az Aldi International IT Services Kft. informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó központ létrehozásával ötven, magas képzettséget igénylő munkahely jön létre Debrecenben. A társaság nyelveket beszélő pályakezdők és informatikai szakemberek jelentkezését várja a térségből. Az új állások többségéhez biztosítják a távmunka lehetőségét. Az 1,2 milliárd forintos beruházást a magyar állampolgárok 120 millió forinttal támogatták. (Hogy ötven-hatvan asztali számítógép, néhány szerver és nyomtató, némi irodabútor hogyan kerülhet 1,2 milliárd forintba, az rejtély számomra. Erre elég lehet úgy 100-120 millió forint, ami bőven kijönne a magyar leányvállalat tavalyi nyereségéből…  A -szerk- megj.) A magyar leányvállalat az Aldi Süd vállalatcsoport számára nyújt it-támogatást, négyezernél is több európai Aldi-üzlet, valamint ötvenöt logisztikai központ és irodaház it-rendszerének gondozását végzi, üzleti és adminisztrációs szolgáltatásokat biztosít, szoftvereket fejleszt, összesen majdnem ötszáz szolgáltatást nyújt.

Figyelem! FelkiáltójelAz Aldi International IT Services Kft. tavaly 523 főt foglalkoztatott, ami mára meghaladja a hétszáz főt. Hazai bevétele 324 millió, exportbevétele 5,784 milliárd forint volt. A társaság üzemi eredménye 2022-ben 451 millió forintra rúgott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ha UFÓ-t látsz pénteken, az a Jupiter lesz

sze nov 1 , 2023
Különösen fényesen ragyog majd a Jupiter péntektől, az óriásbolygó ugyanis ekkor kerül oppozícióba, azaz a Földdel való szembenállásba. Este a keleti égbolton mindenki megcsodálhatja az igéző fényességű, tündöklő csillagszerű égitestet, ami éjfél előtti delelésekor már egészen magasan ragyog majd az égen — olvasható a Svábhegyi Csillagvizsgáló közleményében. Ez a jelenség […]
JUICE Jupiter űrszonda

És még ez is...