A QNAP megszünteti a Photo Station, a Qphoto és a Qvideo alkalmazásokat

QNAP Photo StationA QNAP Systems, Inc. bejelentette, hogy 2023. október 1-jétől a Photo Station fotókezelő alkalmazás és a Qphoto, valamint Qvideo mobilalkalmazások többé nem lesznek elérhetők az App Centerben és a mobilalkalmazások letöltőoldalán. Ezen dátumtól a Photo Station, a Qphoto és a Qvideo összes szoftverfrissítése és technikai támogatása is megszűnik. Ezeknek az alkalmazásoknak a megszüntetése lehetővé teszi, hogy további erőforrásokat fordítsanak a következő generációs multimédiás megoldások kutatására és fejlesztésére. A QNAP köszöni felhasználóinak a hosszú távú támogatást, és elnézést kér az alkalmazások megszüntetésével járó esetleges kellemetlenségekért.

A Photo Station, a Qphoto és a Qvideo továbbra is használható marad, ha 2023. október 1-je előtt telepítjük. A tajvani gyártó a Photo Station felhasználóinak alternatívaként a QuMagie javasolja a fényképek/videók tárolásához és kezeléséhez. A Qphoto és Qvideo felhasználói pedig áttérhetnek a QuMagie Mobile használatára a NAS-on tárolt fényképek és videók távoli böngészéséhez. A Photo Station és a Qphoto által ugyanazon az eszközön létrehozott albumok automatikusan átkerülnek a QuMagie és a QuMagie Mobile alkalmazásba, és ez az album funkcióit nem érinti — áll a társaság közleményében.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kiderült: A digitalizáció kulcsa a góré

hét júl 10 , 2023
A vállalati digitalizáció elsősorban a cégvezetőn, a szervezeti kultúrán és a jól definiált folyamatokon múlik. A Digiméter 2023 kutatás szerint hatékonyságnövelés az ember, a szervezet, a folyamatok és a technológia közötti együttműködés révén valósul meg. A digitalizáció azt jelenti, hogy it-eszközökkel gyorsabban, hatékonyabban lehet elvégezni a feladatokat. Az megkérdezettek szerint […]
főnök, góré, boss

És még ez is...