A mobiltelefonod bánhatja, ha bármit megiszol, amit eléd raknak

A Budaörsi Járási Ügyészség indítványt tett annak a nőnek a letartóztatására, aki elbódította, majd kifosztotta a társkereső oldalakon megismert partnereit.

A bűnügy gyanúsítottja, egy fiatal nő különböző internetes társkereső oldalakon regisztrált, egy nem őt ábrázoló fényképpel, álnéven. 2018. szeptember elején kapcsolatba lépett egy férfival, a bűnügy egyik sértettjével, akivel leveleztek, telefonszámot cseréltek, majd a margitszigeti szökőkútnál találkozót beszéltek meg. A nő a találkozóra magával vitt egy műanyag flakont, amelyben bódító hatású szer volt, ezt átadta a férfinak és arra kérte, hogy az italt egyszerre hajtsa fel. A sértett kiitta az italt, majd rövid beszélgetés után elveszítette az eszméletét. A nő ekkor átkutatta a férfi ruháját, és a zsebéből egy mobiltelefont, a nyakából pedig egy nyakláncot elvett, majd eltűnt. A sértett csak másnap reggel tért magához a margitszigeti padon, ás orvoshoz került, mert még mindig zavart állapotban volt. A nő másnap egy másik, hasonló módon megismert és elbódított férfi értékeit is megszerezte. Ezt a sértettet rosszulléte miatt kórházba kellett szállítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Akadálymentesítenék a közszféra honlapjait

ked nov 6 , 2018
A parlamentben a közszféra honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló javaslatot is megvitatták. Kara Ákos, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára azt mondta, hogy az indítvány biztosítja a szolgáltatásokhoz és az információkhoz való hozzáférést. Az akadálymentesítés nem csak a látássérültek, hanem a más típusú fogyatékossággal élők illetve az idősek speciális igényeit […]