A Magyar Telekom székházába költözött a Deutsche Telekom IT Solutions

Kónya László, a Deutsche Telekom IT Solutions ügyvezetőjeA Magyar Telekom Könyves Kálmán körúti irodaházába költözött május 30-án a Deutsche Telekom IT Solutions.

A költözés a Deutsche Telekom IT Solutions összes budapesti munkatársát érinti: a több mint háromezer dolgozó a székház két emeletén kap helyet. A rendelkezésre álló irodatér egy részét a foglalható munkaállomások adják, a másik felében az együttműködésre alkalmas terek: tárgyalók, közösségi terek, kávésarkok kapnak helyet, ezzel támogatva az iroda, mint kollaborációs tér funkcióját, valamint a hibrid működést. Azt gondoljuk, hogy a Telekom székházba való költözés nemcsak kézenfekvő lépés, a hatékonyságunkat is növeli. Hiszen célunk, hogy a köztünk lévő szinergiákat kihasználjuk és a jövőben még inkább összehangoltan tervezzük informatikai, kommunikációs és HR aktivitásainkat” – mondta Kónya László, a Deutsche Telekom IT Solutions ügyvezetője.

„Székházunk vállalati kultúránk meghatározó színtere: úgy tekintünk rá, mint egy közösségi térre, amely lehetőséget ad a személyes találkozásokra. A hibrid munkavégzéssel azonban kialakult a rendje és a funkciója az irodában, valamint a távmunkában töltött időnek. Munkavégzésünk új ritmusát és költséghatékonysági szempontokat figyelembe véve döntöttünk úgy, hogy a Telekom székház egy részét új bérlők számára megnyitjuk, így örömmel köszöntjük a Deutsche Telekom IT Solutions csapatát épületünkben” – nyilatkozta Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szoftverfejlesztő céget vásárolt fel a Gloster

hét jún 12 , 2023
ShareTweetPinShareA Gloster Infokommunikációs Nyrt eddigi legnagyobb akvizícióját zárva szerzett 94 százalékos tulajdonrészt a nemzetközi ügyfélkörrel és szilícium-völgyi képviselettel rendelkező P92 IT Solutions Kft.-ben. A Londonban is aktív, 120 fős nemzetközi szoftverfejlesztő cég angol és amerikai leányvállalatával együtt került a Gloster tulajdonába. A harmincéves P92 több mint száz vállalatot számláló, stabil […]
Gloster

És még ez is...