Roaming: a Telenor mindenkire gondol

mobil-penzA Telenor július elsejétől új, az Európai Unió által előírtnál is kedvezményesebb hang és mobilinternet roaming szolgáltatásajánlatokat tesz elérhetővé ügyfelei számára, illetve az eddigieknél lényegesen olcsóbban mobilnetezhetnek. Nincs még vége: a MyTelenor alkalmazás segítségével minden pillanatban pontosan tudhatják, hogy hány percnyi beszélgetés vagy hány megabájt felhasználható adatforgalom áll még rendelkezésükre.

A Telenor új roaming szolgáltatásai kialakításakor igyekeztek minden ügyfelére gondolni: azokra, akik külföldön inkább csak neteznek, azokra, akik a beszélgetéseket preferálják, és azokra is, akik a kettő kombinációját alkalmazzák szívesen. Utóbbiak számára készült az EU Duo Napijegy, amely 1790 forintért az 1-es díjzónán belül nemcsak ötven megabájt adatforgalmat tartalmaz, hanem harminc percnyi hívást is nyújt az adott napon.

A hosszabb időre utazóknak jöhet jól az EU Duo Hetijegy, ami 4 990 forintért cserébe az 1-es díjzónán belül már száz mega mobilinternetet és száz perc beszélgetést tartalmaz a hétnapos érvényességi ideje alatt. Ráadásul mind a napi-, mind a hetijegy esetén a hívások fogadása teljes mértékben díjmentes az 1-es díjzónán belül az érvényességi időszakban. A harminc, illetve száz perc lejártakor megszakad az aktuális hívás, ekkor az ügyfél dönthet, hogy a normál roaming tarifával beszél tovább, illetve 30 vagy 60 extra percet rendel meg napijegyéhez, amelynek ára 590 és 1290 forint. Azon komoly felhasználók pedig, akik több mobilinternetre vágynak, 590 forintért ötven, míg 1 290 forintért száz mega adatforgalommal egészíthetik ki keretüket az adott felhasználási időszak végéig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A banki trójaiak nem nyaralnak

csü júl 3 , 2014
A bankszektort veszélyeztető online fenyegetésekről szóló jelentésében a Kaspersky Lab az online bankszámlával rendelkező felhasználóktól pénzt lopó rosszindulatú programok aktivitásának növekedéséről számol be. Az április 19-től május 19-ig tartó vizsgált időszakban a Kaspersky biztonsági megoldásai 341 216 alkalommal blokkolták ilyen programok elindulását a védett számítógépeken. Ez 36,6 százalékos növekedésnek felel […]