A Kingsol az Év Microsoft Partnere

Király istván KingSolA Microsoft aranyfokozatú partnere, a testreszabott felhőszolgáltatásokat kínáló KingSol Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Zrt. nyerte el az Év Microsoft Partnere Díjat idén. A díjazott olyan egyszerűen kezelhető megoldásokat fejlesztett a Microsoft technológiáira építve, amelyekkel még sikeresebbé tette ügyfeleit. A társaság Azure, Microsoft 365 és Dynamics rendszerek megtervezésével, felhőalapú modellekre épülő munkakörnyezet kialakításával és üzembehelyezésével foglalkozik, valamint támogatja ügyfeleit ezek működtetésében. A cég idén áprilisban, Magyarországon elsőként lett Microsoft Virtual Desktop Advanced Specialisation Partner. Ezt részben azért nyerhette el, mert független auditor tanúsította, hogy a Kingsol széleskörű tapasztalatokkal és szaktudással rendelkezik az Azure-alapú virtuális számítógépek telepítésében, biztonságos és optimális üzemeltetésében mind a kis- és középvállalati, mind a nagyvállalati szegmensben — áll a társaság közleményében.

„Tíz évvel ezelőtt a Microsoft felhőszolgáltatásaira építve indítottuk el a vállalkozásunkat… 2021 májusától a Gloster csoport tagjaként még nagyobb lendülettel folytatjuk meglévő és reménybeli ügyfeleink technológiai és informatikai támogatását” — Király István, a Kingsol vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Vinnai a Mészáros-féle bankholdingnál

hét júl 12 , 2021
Elnöki főtanácsadóként, és a vezető testület tagjaként csatlakozik Vinnai Balázs a Magyar Bankholding Zrt. vezetéséhez július 15-én. Nem kis feladatot kapott: a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank digitális transzformációját. A Magyar Bankholding Zrt. idén tavasszal hirdette meg a három bank egyesítésére vonatkozó ötéves stratégiáját. A létrejövő univerzális […]
Vinnai Balázs

És még ez is...