Balatonfüreden is bővül a Vodafone 5G hálózata

Vodafone Magyarország részletes 5G lefedettségi térképeFolytatódik a Vodafone 5G hálózatának bővítése: a szolgáltató ügyfelei Budapest, Zalaegerszeg, Siófok, Székesfehérvár és Miskolc után egy újabb nagyvárosban, Balatonfüreden élvezhetik az újgenerációs mobilhálózat nyújtotta előnyöket.

A Vodafone Magyarország 2019-ben a hazai szolgáltatók közül elsőként indította el mindenki számára elérhető kültéri kereskedelmi 5G szolgáltatását Budapest belvárosában a 2016-ban vásárolt 3500MHzes frekvenciakészletének köszönhetően. A vállalat tavaly, egy előre meghatározott stratégia mentén kezdte meg lakossági 5G szolgáltatásának bevezetését Budapest után a Balaton környékén, illetve néhány vidéki nagyvárosban. A tavalyi fejlesztések eredményeképp Siófokon, Székesfehérváron, Miskolcon és számos kisebb településen indult el a Vodafone újgenerációs mobilinternet-szolgáltatása. Folytatva a hálózatkiépítési és bővítési munkálatokat, már Balatonfüreden, a Tagore-sétányon is megtapasztalhatják az 5G elképesztő képességeit az ügyfelek.

A Vodafone Magyarország számára kiemelten fontos a balatoni régió, így a szolgáltató az utóbbi években folyamatosan fejlesztette hálózatát a térségben. Ennek köszönhetően korábban a tó teljes térségében elérhetővé vált a 4G+ szolgáltatás, mely így 53 településen érhető el. Ezt követően 2020-ban a Vodafone a déli part fővárosában, Siófokon indította el 5G szolgáltatását. A Vodafone 5G hálózatának vidéki fejlesztései természetesen 2021 második felében is folytatódnak: a szolgáltató a tervek szerint a harmadik negyedév végéig országosan több száz bázisállomáson tervezi felkapcsolni az 5G-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem csak a magyar kormány családbarát, hanem a Hisense 4K ULED modellje is

hét aug 30 , 2021
EISA-díjat nyert családi tévék kategóriájában a Hisense 4K ULED modellje. Az Expert Imaging and Sound Association (EISA) 29 országának szakértői zsűrije – amely minden évben a legjobb termékeket díjazza fotó, videó, házimozi, hifi, autó- és mobilelektronikai kategóriában –, a vállalat smart tévéjét lenyűgöző készülékként jellemezte. A díjazott Hisense 65U8GQ modell […]
ZX-81

És még ez is...