A távközlés gigászai innovációs szövetséget kötöttek

innovacioA Barcelonában megrendezett Mobil Világkongresszus keretében került sor a Négy év múlva (Four Years From Now – 4YFN) technológiai és startup eseményre, ahol a Deutsche Telekom (hub:raum), az Orange (Orange Fab), a Singtel (Singtel Innov8) és a Telefónica (Telefónica Open Future) innovációért felelős csapatai életre hívták a Go Ignite elnevezésű új kezdeményezést. A felhívás mögött egy 2015 szeptemberében létrehozott szövetség áll, amelynek célja, hogy összekösse a startup ökoszisztémákat Ázsiában, Afrikában, Európában, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten. Ugyanezen cél érdekében a Go Ignite világszerte meghívja a startupokat, hogy projektjeikkel csatlakozzanak az alábbi öt kategória valamelyikéhez: A dolgok internete (Internet of Things – IoT), kiberbiztonság, big data elemzési eszközök, tartalomszolgáltatás, valamint az ügyfélélmény javítása.

A szövetség által kínált program segítséget nyújt a startup vállalkozások számára az üzletfejlesztési lehetőségek felkutatásában, innovációik kereskedelmi termékké alakításának felgyorsításában, valamint vállalkozásuk hazai piacon túli bővítésében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Középkategóriás okostelefonokkal nyomul a Telenor

ked márc 8 , 2016
Csodás dizájn, pazar képernyő és remek beépített kamera — csúcsmodellek tudását megközelítő képességek a legfőbb közös jellemzői a Telenor kínálatában megjelent, 2016-os kiadású Samsung Galaxy A3 és A5, valamint Sony Xperia M5 okostelefonoknak. A zöm azt várja egy okostelefontól, hogy jó minőségű legyen a kijelzője, szép képeket lehessen készíteni vele […]
okostelefon

Friss, ropogós