A home office 7+1 aranyszabálya I.

Bár az otthoni munkavégzéshez nincs tökéletes recept, ahhoz, hogy ne legyen kínszenvedés a home office, néhány dolgot érdemes szem előtt tartanod. A Leitz 7+1 aranyszabálya segít abban, hogy élvezni tudd a távmunkát – ha létezik egyáltalán ilyesmi.

1. Mindig legyél tisztában azzal, hogy pontosan milyen teendőid vannak!
Folyamatosan figyelj arra, hogy naprakész listád legyen azokról a feladatokról, amelyeket otthon kell elvégezned. A „to-do” lista segítségével nem csak fel tudod sorolni a teendőidet, de a fontossági sorrendet is meg tudod határozni. Így mindig biztos lehetsz abban, hogy mit kell még aznap befejezned, és melyek azok a határidős munkák, amelyekre kifejezett figyelmet kell fordítanod.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gyermekpornográfia: négy év börtön az aljas fegyverneki férfinak

hét dec 4 , 2017
Négy év börtönre ítélt a Püspökladányi Járásbíróság pénteken egy húsz éves fegyverneki férfit, aki 28, többségében 18 évesnél fiatalabb lányt kényszerített arra, hogy fehérneműs, majd félmeztelen, meztelen képeket, videofelvételeket küldjön neki magáról – közölte a Debreceni Törvényszék sajtószóvivője. Tatár Tímea közleménye szerint P. Gergő 2015 nyara és 2016 januárja között […]
bilincs