A Google tavaly több, mint 780 millió hirdetést tiltott le

google-adwordsTöbb mint 780 millió hirdetést blokkolt a Google tavaly az egész világon, majdnem 50 százalékkal többet, mint 2014-ben – írta hivatalos blogján a konszern. A hirdetéseket azért állították le, mert megsértették a Google szabályait, hazugságot vagy csalást tartalmaztak. Több mint tízezer oldalt és 18 ezer felhasználói fiókot függesztettek fel azért, mert megtévesztő terméket, többek között márkás órákat utánzó hamisítványokat akartak eladni.

Több mint 12,5 millió hirdetést tiltottak le azért, mert megsértették az egészséggel kapcsolatos termékek szabályait, például nem engedélyezett gyógyszereket árultak vagy olyan félrevezető szöveget akartak megjelentetni, mely szerint a termék olyan hatásos, mint a vényre kapható szerek. Több mint 17 millió olyan reklámot utasítottak el, ami félrevezető módon, például a számítógép rendszerüzenetét utánzó megjelenésével vette rá a felhasználókat a kattintásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

75 millióért követik a Neptunt

szo jan 23 , 2016
Az SDA Informatika Zrt. “nyerte” a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) ajánlati/részvételi felhívás közzététele nélküli/hirdetmény nélküli tárgyalásos tenderét. A 75 492 000 forintos szerződés szerint a nyertes feladata a Neptun Egységes Felsőoktatási Tanulmányi Rendszer technológiai és jogszabályi követése, támogatása valamint kapcsolódó szolgáltatások nyújtása. A szerződést eredetileg 77 112 000 forintra becsülte a […]
Neptun

Friss, ropogós