Ráncfelvarrás a K&H e-banknál

 

Jelenleg minden kkv ügyfél és a lakossági ügyfelek több mint fele használja a K&H e-bankot. Mostantól már mobilbankon és a megújult e-bankon keresztül is intézhetik pénzügyeiket a bank ügyfelei. Az új csatornák jelentősen megváltoztatták az ügyfelek bankolási szokásait és elvárásait: gyorsaságot és rugalmasságot várnak el minden területen. Az egyszerűbb banki tranzakciókat már többségében maguk intézik, de komolyabb pénzügyi döntésekkel a tanácsadókhoz fordulnak – állítja Bába Ágnes, a K&H Bank lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese. Az e-bank megújításakor a K&H két fontos szempontot tartott szem előtt: legyen egyszerűbb és ezzel gyorsabb a használata, valamint több, az ügyfelek számára fontos információt lehessen elérni. Az új funkciók közül a két évre visszatekinthető számlatörténet, az egyedileg elnevezhető és sorba rendezhető számlák, valamint a több tranzakció együttes jóváhagyása számíthat a legnagyobb népszerűségre az ügyfelek körében. Az új verzióban bővült a hozzáférhetőség lehetősége: már több felhasználó is elérhet egy számlát, így a társ-számlatulajdonosok is használhatják az e-bankot. A vállalati ügyfelek a különböző számláikra eltérő jogosultságot adhatnak meg kollégáiknak, de azt is beállíthatják, melyik munkatárs milyen tranzakciókat végezhet el.

K&H mobilbank

Új szolgáltatásként vezette be a K&H az iOS és android okostelefonokon elérhető mobilbanki megoldását. A K&H honlapjáról valamint a Google Play áruházból és az Apple store-ból is ingyenesen letölthető alkalmazás navigációval kiegészített ATM-, fiók- és széfkereső szolgáltatást kínál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fidel Castro: Snowden szívességet tett a világnak

csü aug 29 , 2013
  Fidel Castro közzétett egy cikket az interneten, amelyben tagadta a médiában megjelent híreket arról, miszerint Kuba az Egyesült Államok állítólagos nyomása miatt nem volt hajlandó befogadni Edward Snowden egykori CIA ügynököt. Castro elmondta, hogy csodálja Snowden tettét. ”Véleményem szerint szívességet tett a világnak azzal, hogy feltárta egy hatalmas birodalom […]

Friss, ropogós