A Deutsche Telekom támogatja a Z generáció önkénteseit…

Z generációA Z generációba tartozó önkéntesek a #WhatWeValue platformon megmutathatják már létező nonprofit projektjeiket, kezdeményezéseiket, kapcsolatba léphetnek egymással, bekapcsolódásra ösztönözhetnek másokat, és még személyre szabott támogatást is kaphatnak a Deutsche Telekomtól.

A Deutsche Telekom idén a Z generáció önkéntes tevékenységének támogatását tűzte ki célul. (Félreértések elkerülése végett: a Z generáció önkéntesei alatt a német cég nem a Z-betűvel jelölt, Ukrajnát megtámadó orosz önkéntes katonákra gondoltak. A -szerk- megj.) A Z generációs fiatalok 82 százaléka vallja világszerte, hogy valamilyen módon részt vesz önkéntes kezdeményezésekben, melyeknek célja megoldást találni a társadalmi és környezeti problémákra. A közösségre gyakorolt hatás mellett legfőbb motivációjuk a meglévő tudásuk fejlesztése, valamint új kompetenciák és tapasztalatok megszerzése. A Deutsche Telekom felismerte, hogy a következő nemzedék számára kiemelkedően fontos a környezetvédelmi kérdésekkel és a társadalmi ügyekkel kapcsolatos fellépés – ebben kíván segítséget nyújtani a fiatal generáció önkénteseinek.

„Folyamatosan lenyűgöz minket ez a tudatos és tettre kész generáció” – mondja Ulrich Klenke, a Deutsche Telekom márkavezérigazgató-helyettese. „Az önkéntesség kulcsfontosságú példája annak, hogy a fiatalok hogyan használják a digitális megoldásokat olyan kezdeményezések sikerre vitelében, amelyek jobbá teszik életünket. Ezt az attitűdöt nevezzük mi „digitális optimizmusnak”. A #WhatWeValue-val bizonyítjuk elkötelezettségünket a Z generáció iránt, és a web3-technológiákat használva támogatjuk a számukra legfontosabb ügyeket.”


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Útdíj beszedésére nem jogosult portálra figyelmeztet a CNAIR

hét júl 11 , 2022
A közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság (CNAIR) figyelmeztet, hogy létezik egy olyan internetes portál, a www.digitale-vignette-online.ro, amely nem jogosult az útdíj (rovinieta) beszedésére, és eléggé el nem ítélhető módon mégis ezt teszi. A CNAIR felkéri a felhasználókat, hogy kizárólag a hivatalos szolgáltatóknál fizessék ki az útdíjat, amelyeknek az online elérhetősége […]
matrica