Az Erste Csoport a hitre alapoz

Az Erste Csoport hisz az e-sportokban, ezért együttműködési megállapodást kötött az e-sport versenyeket szervező játékfejlesztő társasággal, a Riot Games-szel, így is segítve az e-sportok elterjedését a bankcsoport elsődleges piacain. Az Erste Csoport a döntők hivatalos támogatója lesz a LEC Playoff-ban, ami a Riot Games League of Legends játékának legmagasabb szintű európai bajnoksága. A LEC Playoff következő szakaszát, a Summer Splitet augusztus végén rendezik meg. A rájátszás egyben lehetőséget is jelent a résztvevőknek a továbbjutásra a „Worlds”-be, a League of Legends világbajnokságra. Az Erste Csoport számára a Jung von Matt/SPORTS sportügynökség nyújt stratégiai tanácsadást az e-sportokkal kapcsolatban, de a feladatai közé tartozik azon lépéseknek a kidolgozása és végrehajtása is, melyek a bankcsoport a LEC Playoff fő partnereként betöltött szerepéből következnek.

„Az e-sportokat az új generáció ökoszisztémájának tekintjük, és fenntartható módon támogatni kívánjuk növekedését. Az Erste arra bátorítja e fiatal és növekvő közösség tagjait, hogy higgyenek magukban. Szeretnénk közreműködni abban, hogy e közösség megoszthassa gondolatait és nézeteit a szélesebben vett közvéleménnyel. Szeretnénk kiaknázni a lehetőségeket, amelyek e-sportok régiókon átívelő jellegében rejlenek, támogatni kívánjuk a közösségeket a határokon átnyúló hálózatépítésben, különösen ilyen kihívásokkal teli időkben, és hozzá kívánunk járulni azoknak a kereteknek a megerősítéséhez, amelyben ez az új mozgalom tovább növekedhet” – jelentette ki Peter Bosek, az Erste Csoport lakossági üzletágért felelős igazgatója. A társaság közleményében nincs szó arról, hogy milyen nagyságrendben támogatják e sportot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mesterséges intelligencia tananyagot fejleszt az ELTE és a Microsoft

csü júl 16 , 2020
Az ELTE Informatikai Karán működő Microsoft MI Tudásközpont mesterséges intelligencia tananyagot fejleszt. A mesterséges intelligencia egyre inkább a mindennapjaink része, a Microsoftnak, mint megoldásszállítónak, az ELTE-nek pedig, mint oktatási-kutatási intézménynek fontos, hogy minél többen meg tudjanak ismerkedni a területtel, a lehetőségeivel. Ezért is kezdtek bele a tananyag fejlesztésébe. A tananyag célja, hogy gyakorlatorientáltan […]
osztályterem

Friss, ropogós