A Delta Systems 6,5 milliárd forintos közbeszerzést nyert el

forintA Delta Technologies Nyrt. leányvállalata, a Delta Systems Kft. vezette konzorcium több részajánlatot is megnyert a Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség közbeszerzésén, összesen több mint 6,5 milliárd forint értékben. A kft. vezette konzorcium három részajánlati körben összesen 30 ezer tanári és tanulói notebook szállítására tett ajánlatot nettó 6,553 milliárd forint értékben. Ez gépenként 218 ezer forintos árat jelent.

Pest és Zala megye közigazgatási területén működő köznevelési intézmények esetében tízezer darab tanári és tanulói notebook beszerzésére tettek ajánlatot nettó 2,179 milliárd forint értékben. Tolna, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyében ugyancsak tízezer darabra nettó 2,179 milliárd forint értékben, míg Győr-Moson-Sopron, Vas és Veszprém megyében szintén tízezer tanári és tanulói notebook beszerzésére nettó 2,195 milliárd forint értékben tettek ajánlatot – közölte a Delta Technologies.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Palkovics szerint Magyarország jól teljesít az igazságügyi rendszer digitalizációjában

sze dec 8 , 2021
A 2021-es uniós igazságügyi eredménytábla adatai alapján Magyarországon – több uniós tagállammal ellentétben – nincs jelentős különbség a digitális fejlettség tekintetében a különféle eljárástípusok között, és a legtöbb mutatóban jól teljesít az ország – jelentette ki Palkovics László. Az innovációs és technológiai miniszter szerint a közszolgáltatás sokszínű világában az igazságszolgáltatási […]
Palkovics László