LogDrill: itt a keleti nyitás ideje

arabA 2011 végén megalapított LogDrill Kft. nagy mennyiségű adat kezelésével és elemzésével kapcsolatos kihívásokra, a Big Data problémára kínál megoldásokat. A LogDrill termékcsalád megoldást nyújt az adatgyűjtés, tárolás és -elemzés folyamataira és valós idejű elemzést tesznek lehetővé több terabyte adaton. A társaság a hazai és a nemzetközi piacok meghódítását tűzte ki célul: a német, angol és skandináv piacokat követően a Közel- és Távol-Keleten kíván terjeszkedni.

A termékcsalád elemei
LogDrill: Egyedi fejlesztésű adatbázismotorral rendelkező logelemző szoftver.
LogDrill Anonimizáló: Az ügyfelek által érzékenynek ítélt adatokból eltávolítja az azonosításra alkalmas információkat, miközben azok továbbra is elemezhetőek maradnak.
LogDrill Normalizáló: Elemezhető, strukturált formára alakítja a nyers logokat, így lehetővé teszi az adott rendszer teljes körű vizsgálatát, a különböző forrásból származó adatok összekapcsolását.
LogDrill PetaPylon: Adatmenedzsment-megoldás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mai letöltendő app: BKK Info

csü máj 15 , 2014
Megjelent a Budapesti Közlekedési Központ BKK Info nevű mobilalkalmazása, amely folyamatosan és valós időben tájékoztatja a felhasználókat a fővárosi közösségi közlekedést érintő forgalmi változásokról. Az alkalmazás iOS és Android rendszerű okostelefonokra érhető el. Nagy Levente, a BKK üzletfejlesztési és ügyfél-kommunikációs igazgatója elmondta, az alkalmazás célja, hogy a felhasználókat a lehető […]

Friss, ropogós