A Dell és a Windows 10 együtt maga a csoda

hoppaAz európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) térség ügyfelei egyes Dell modelleket már a rendszer megjelenésétől kezdve Windows 10-zel rendelhetnek meg. Mostantól többek között a következő Smart Selection modellek rendelhetők meg a térségben az új operációs rendszerrel: a Dell XPS 13 laptopja InfinityEdge kijelzővel és akár érintőkijelzővel, az Inspiron 13 7000, az Inspiron 15 5000, a Latitude 14 3000 üzleti laptopjai, az Inspiron 3000 sorozat asztali számítógépei valamint az XPS 8700 PC.

A Dell és a Microsoft mérnökei 2013-ban kezdték meg a közös munkát a Windows 10 legfontosabb szolgáltatásain, hogy a Dell fantasztikus, csodás új számítógépes megoldásokat tervezhessen az ügyfeleknek. A Dell elsőként a Venue táblagépekben használta az Intel RealSense 3D kamerákat. Most a számítógépek ezzel a technológiával, arcfelismerő funkciót alkalmazhatnak a Windows Hello szolgáltatásba bejelentkezéskor. A Windows 10 multimédiás élményét a Dell a Waves MaxxAudio technológia segítségével a maximális szintre emeli, és nagyszerű Cortana-élményt biztosít az élvonalbeli audiointegrációval.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Klotz az SAP-hoz igazolt

pén aug 7 , 2015
Új, kormányzati üzletfejlesztési pozíciót hozott létre az SAP, amelyre Klotz Tamást, a már számos pozícióban bizonyított szakembert nevezte ki — adta hírül az SAP Hungary Kft. Klotz feladata, hogy segítse a közigazgatás digitális átalakulását az SAP nemzetközi legjobb gyakorlataival, és a hazai partnerhálózatában felhalmozott tudásával. A szakember jelentős tapasztalattal bír […]

Friss, ropogós