A Canon továbbfejlesztette háromdimenziós gépi látást használó szoftverét

Megérkezett a Canon 3D Machine Vision Recognition Software 2.0.0-ás verziója, amely, ha valaki nem tudná, három Machine Vision rendszer modell, a RV1100, RV300 és RV500 számára készült képfelismerő szoftver frissítése.

A gyártó 3D Machine Vision rendszereit alkatrészek háromdimenziós felismerésére lehet használni. A termék az érzékelőt magába foglaló 3D Machine Vision fejegységből és az érzékelt adatokat feldolgozó 3D Machine Vision nevű szoftverből áll. Ipari robotokkal kombinálva a 3D Machine Vision lehetővé teszi a gyártósorok alkatrész-ellátó folyamatának teljes automatizálását, hiszen a technológia segítségével a robotok vonalkódok vagy egyéb azonosítók használata nélkül is képesek felismerni különböző alkatrészeket.

A 3D Machine Vision System 3 tagja eltérő felhasználásra készült, különböző távolságból, eltérő méretű területeken képesek térben felismerni az alkatrészeket. Ehhez a feladathoz a vizsgált területen lévő tárgyakra egy speciális mintát vetítenek, amely a gépi felismeréshez szükséges, és amelynek során egy 3D-s CAD-modellhez hasonlítja a fizikailag létező alkatrészeket az eszköz. Az alkatrészek beazonosítása típustól függően csupán 1,8-2,5 másodpercet vesz igénye. Mindegyik típus 200 különböző alkatrész felismerésére képes 0,1-0,5 milliméteres pontossággal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

DJP: nyolcvan százalék a cél

csü aug 3 , 2017
Az újabb internetelőfizetők bevonását célzó Digitális Jólét Alapcsomag (DJP) védjegyének használatról írt alá megállapodást három kis- és közepes méretű szolgáltató képviselőivel Deutsch Tamás, a DJP-ért felelős miniszterelnöki biztos. A kormányzat azt kívánja elérni, hogy a jövő év közepére meghaladja a nyolcvan százalékot az internetet használók, előfizetéssel rendelkezők aránya a 16 és […]

Friss, ropogós