Fujitsu STYLISTIC Q509: amit egy tabletből ki lehet hozni

A Fujitsu bemutatta a STYLISTIC család legstrapabíróbb táblagépét: a Q509 modellt. A katonai szabvány követelményeit kielégítő tartósságú, folyadék- és porálló házba szerelt táblagép nagy igénybevétellel járó munkakörnyezetekbe készült. Súlya 620 gramm, nagyvállalati biztonsági funkciókkal, tükröződésmentes full HD kijelzővel, beépített tolltartóval és nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik. A 4K nyomásszintű Wacom EMR tollakkal együttműködő, 10,1 hüvelykes multi-touch IPS kijelzőn a felhasználók egyszerűen megadhatják elektronikus aláírásukat, vázlatokat rajzolhatnak vagy kézírásos digitális jegyzeteket készíthetnek. A gyártó több iparág, például a közlekedés, a logisztika, a gyártóipar, az egészségügy, az oktatás és a kiskereskedelem mobil felhasználói számára fejlesztette a készüléket.

Billentyűzet-dokkhoz csatlakoztatva a STYLISTIC Q509 egyszerűen pc-vé alakítható. A dokk integrált LAN-csatlakozót és töltőportot is tartalmaz, és magasabb töltési feszültségszintet biztosít, mellyel az akkumulátor már egy óra alatt nyolcvan százalékos szintre tölthető. A más Fujitsu táblagépekkel is kompatibilis STYLISTIC bölcső a STYLISTIC Q73x és STYLISTIC V727 modelleket is támogatja, így jó választás lehet a közös íróasztalhasználattal (hot desking) működő munkahelyeken. A MIL-STD-810G katonai szabvány követelményeit kielégítő STYLISTIC Q509 megerősített sarkokkal és edzett üveg kijelzővel véd az ütések, az esések és a folyadékömlés ellen. Ventilátormentes kialakításának köszönhetően olyan környezetekben is jól működik, ahol nagy mennyiségű szálló por van a levegőben. A jogosulatlan hozzáférés és adatlopás elleni védelem érdekében a Q509 nagyvállalati szintű biztonsági funkciókkal rendelkezik: például integrált ujjlenyomat-érzékelővel és Kensington-zárnyílással. A készülék 4G/LTE-vel ic csatlakozhat a világhálóhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bársony: twitter-üzenetben nem lehet szankciót feloldani

hét júl 8 , 2019
Továbbra is bizonytalan, hogy kereskedhetnek-e amerikai cégek a Huawei kínai távközlési vállalattal – mondta Bársony Péter. Bársony azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy a 19 legnagyobb fejlett és feltörekvő gazdaság, illetve az EU alkotta csoport (G20) oszakai csúcsértekezletén a kereskedelmi kapcsolatok újjáélesztéséről állapodott meg a kínai és az amerikai elnök. Bársony kifejtette, […]