Moziélmény a nappaliban

LG-MinibeamÚjabb taggal bővült az LG Electronics (LG) Minibeam projektorcsaládja. A Minibeam Nano (PV150G modell) az LG eddigi legkisebb, legkönnyebb és legversenyképesebb árú kivetítője. Az ultra kisméretű PV150G modell 270 gramm tömegű, nem nehezebb, mint egy kisebb, papírfedelű könyv, ennek ellenére számos érdekes funkciót tartalmaz: többek között például az okostelefonok vagy tabletek kijelzőjén megjelenő képet vezeték nélkül a projektorra irányító Wireless Mirroring funkciót. A Minibeam Nano képes hordozható USB háttértárolóról lejátszani és kivetíteni filmeket, fényképeket, zenét és dokumentumokat is. A 3800 mAh akkumulátorával az apró kivetítő akár két órán át is képes működni, így egy kiadós áramszünet is átvészelhető a segítségével.

A Minibeam Nano továbbfejlesztett LED fényforrásának élettartama harmincezer óra, ami napi nyolcórás használattal is tíz évnek felel meg. A kivetített képet az Auto Keystone funkció automatikusan állítja be és kontrollálja, optimalizálva a vetítési szöget a legjobb vizuális élmény érdekében. A Minibeam Nano akár százcollos átlójú képet is meg tud jeleníteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az okostelefonok térhódítása megállíthatatlan

ked jún 23 , 2015
Az okostelefonok hamarosan szinte egyeduralkodókká válhatnak az internetezők körében – ha tovább folytatódik a jelenlegi generációs trend, mivel minden új generáció nagyobb arányban választ okostelefont, mint az előző. Míg a negyven éves és idősebb korosztályban „csak” a netezők több, mint fele használ ilyen készüléket, addig, a harmincasoknak közel nyolctizede, a harminc év […]
okostelefon

Friss, ropogós