A 4iG Nyrt. leányvállalata keretszerződéseket kötött a KEF-fel

A 4iG Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Humansoft Kft. konzorciumi tagként három keretszerződést kötött a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósággal (KEF), nyílt közbeszerzési eljárások első részének eredményeként – tette közzé a társaság.

A közbeszerzési eljárások nyílt szabványokon keresztüli teljes együttműködést biztosító szoftverlicencek, it-biztonságtechnikai megoldások, VMware virtualizációs szoftverlicenszek és kapcsolódó szolgáltatások beszerzésére irányulnak. A három keretszerződés értéke 28 milliárd forint plusz áfa, húszmilliárd forint plusz áfa, valamint 2,5 milliárd forint plusz áfa, hatályuk pedig sorrendben 2022. június 4., 2021. május 2., illetve 2022. május 8. A szerződések keretösszegeiből a Humansoft csak a közbeszerzési törvény és egyéb jogszabályok rendelkezései szerint, közvetlen megrendeléssel, illetve a verseny újranyitásával megvalósuló közbeszerzés eredményeként realizálhat árbevételt – hívja fel a figyelmet a társaság.

Vélemény
Emlékezetes az elmúlt év végi, gyorsan elcsituló botrány. A Microsoft több viszonteladójától -köztük a Humansofttól is- megvonta a Microsoft-termékekre vonatkozó értékesítési engedélyét. A Humansoft évek óta szépen teljesít a közbeszerzéseken, ám hogy a zsíros microsoftos szoftvereladások bevételeire nem számíthat, érdekes lesz látni jövőre a 2018-as eredményeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Európai Parlament leszavazta az új, egységes szerzői jogi szabályozás tervezetét

szo júl 7 , 2018
Szűk többséggel leszavazta a sokak által bírált szerzői jogi szabályozási tervezetet csütörtök délután az Európai Parlament (EP) plenáris ülése, az ügy így visszakerül további egyeztetésre a testület illetékes szakbizottságához. Az EP jogi bizottsága június 20-án fogadta el nagy port kavaró jelentését, amelynek értelmében automatikus szűrésre köteleznék az internetes tartalommegosztókat, és […]
Európai Parlament