A 4iG Nyrt. leányvállalata keretszerződéseket kötött a KEF-fel

A 4iG Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Humansoft Kft. konzorciumi tagként három keretszerződést kötött a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatósággal (KEF), nyílt közbeszerzési eljárások első részének eredményeként – tette közzé a társaság.

A közbeszerzési eljárások nyílt szabványokon keresztüli teljes együttműködést biztosító szoftverlicencek, it-biztonságtechnikai megoldások, VMware virtualizációs szoftverlicenszek és kapcsolódó szolgáltatások beszerzésére irányulnak. A három keretszerződés értéke 28 milliárd forint plusz áfa, húszmilliárd forint plusz áfa, valamint 2,5 milliárd forint plusz áfa, hatályuk pedig sorrendben 2022. június 4., 2021. május 2., illetve 2022. május 8. A szerződések keretösszegeiből a Humansoft csak a közbeszerzési törvény és egyéb jogszabályok rendelkezései szerint, közvetlen megrendeléssel, illetve a verseny újranyitásával megvalósuló közbeszerzés eredményeként realizálhat árbevételt – hívja fel a figyelmet a társaság.

Vélemény
Emlékezetes az elmúlt év végi, gyorsan elcsituló botrány. A Microsoft több viszonteladójától -köztük a Humansofttól is- megvonta a Microsoft-termékekre vonatkozó értékesítési engedélyét. A Humansoft évek óta szépen teljesít a közbeszerzéseken, ám hogy a zsíros microsoftos szoftvereladások bevételeire nem számíthat, érdekes lesz látni jövőre a 2018-as eredményeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.