2in1: vegyél drága telefont, ajándék tévét kapsz

HONOR Magic V2Hamarosan érkezik a HONOR Magic V2, a világ legvékonyabb befelé hajlítható okostelefonja.

A két éve készülő HONOR Magic V2 több mint 210 technológiai újítást tartalmaz. Ilyenek az ultravékony akkumulátora, speciális hűtőrendszere, egyedi zsanérja, C-típusú csatlakozója, bámulatos kijelzője és erőteljes hangszórója. A készülék a HONOR eddigi legvékonyabb befelé hajlítható okostelefonja, ami csak 231 gramm és csupán 9,9 mm összecsukott állapotban. Újgenerációs szilícium-szén dupla akkumulátorának átlag vastagsága csak 2,72 mm, és vékonysága ellenére kapacitása meglepően magas, 5000 mAh-s.

A HONOR Magic V2 azonban nem csak az anorexiájával tűnik ki. Úttörő módon alkalmaz repüléstechnikában használt alapanyagokat, például 3D-nyomtatott titánötvözet zsanért – ami az első ilyen felhasználás összecsukható készülékeknél. Tartósságára SGS-minősítést kapott, és mivel több mint 400 ezer hajlítást kibír, legalább egy évtizedig lehet megbízható társ a hétköznapi használat mellett. A készülék hármas kamerarendszere egy 50 MP-es fő kamerából (f/1.9), egy 50 MP-es ultraszéles látószögű kamerából (f/2.0) és egy 20 MP-es telefotó kamerából (f/2.4) adódik össze. A dupla előlapi kamerarendszer két 16 MP-es kamerából (f/2.2) áll.

Ultravékony hajlítható kijelző karcálló nanokristály védelemmel

A készülék 3840 Hz-es PWM fénytompító technológiával van felszerelve, aminek köszönhetően kevésbé fáradnak a szemek, hosszabb használat után is. Az eszköz fókuszába a szoftverinnovációk kerültek, új szintre emelve a felhasználói élményt. A csúcskategóriás Hover funkcionalitások újragondolják az interakciót, még intuitívabbá és hatékonyabbá téve a videóhívásokat, a zenelejátszást és a fényképezést. A telefon Dual Tasking Efficiency funkcióval is rendelkezik. Ennek lényege, hogy függőlegesen kettéválasztható a képernyője, amitől már-már triviális lehet a multitaskingolás, legyen szó munkáról, kikapcsolódásról, vagy egyszerre mindkettőről.

Az okostelefon csupán 234 gramm könnyű és 9,9 mm vastag. A gyártó közleménye szerint a telefon az iparág első karcálló nanokristály védelmével ellátott készüléke. Kijelzője kifejezetten strapabíró a tízszeresen fejlesztett karcállóságnak köszönhetően, míg keménységi értéke több mint hét a Mohs-skálán. A HONOR Magic V2 mától kapható fekete és lila színekben egy híján 800 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron, bizonyos partnerüzletek és szolgáltatók kínálatában, ajándék LG 55UR78003LK okos televízióval.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egyre többen ismerik (félre) a mesterséges intelligenciát és a metaverzumot

ked jan 30 , 2024
Egyre többen ismerik a mesterséges intelligenciát (MI) és a metaverzumot (virtuális világ), a felhasználók száma emelkedik. A Deloitte legfrissebb Digital Consumer Trends kutatása szerint egyre többen rendelkeznek az alapismeretekkel a metaverzummal kapcsolatban: a megkérdezettek 36 százaléka már hallott róla, 22 százaléka keveset tud is róla, míg hét százaléknak komolyabb ismerete […]
Deloitte

És még ez is...