Wine Smart: öszvérmobilt mutatott be az LG

1

LG-GentleKifejezetten az összecsukható, azaz flip telefonformát kedvelőknek tervezték az LG Electronics (LG) legújabb hibrid okostelefonját. A koreai piacon eredetileg LG Gentle néven bemutatott készülék LG Wine Smart néven vehető meg Magyarországon. A Wine Smart okostelefon a flip telefonok kedvelt formáját ötvözi a könnyen használható érintőképernyővel, az okostelefonok kapcsolódási módjaival és készenléti idejével. A Koreában tavaly bemutatott Wine Smart pozitív fogadtatása után az LG legújabb modelljét fejlett multimédiás funkciókkal tökéletesítette, gördülékennyé téve az átállást a hagyományos, nyomógombos telefonokról az okostelefonokra.

Az új LG Wine Smart Android Lollipop 5.1.1 operációs rendszerén a legfrissebb alkalmazások is problémamentesen futnak. A készülék 3×4, nagyméretű nyomógombból álló numerikus billentyűzete jelentősen megkönnyíti az üzenetírást, a kiemelt funkcióbillentyűk pedig olyan gyakran használt alkalmazások azonnali elérését teszik lehetővé, mint a tárcsázó felület, a telefonkönyv, az üzenetírás vagy a fényképezőgép. A készülék kezdőképernyőjén az átlagosnál nagyobb ikonok 3×3-as elrendezése is a könnyebb átláthatóságot segíti a 3,2 collos HVGA kijelző segítségével.

Főbb paraméterek
Processzor: 1,1 GHz Quad-Core
Kijelző: 3,2 coll HVGA 320x 480
Memória: 4GB ROM / 1GB RAM / MicroSD
Kamera: Hátlapi 3MP / Előlapi VGA
Akkumulátor: 1700 mAh (cserélhető)
Operációs rendszer: Android 5.1.1 Lollipop
Méret: 117,7 x 58,7 x 16,6mm
Súly: 143 g
Hálózat: 4G LTE / HSPA+ 42 Mbps (3G)
Adatátvitel: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0
Szín: burgundi (bordó) / sötétkék

One thought on “Wine Smart: öszvérmobilt mutatott be az LG

  1. A legújabb okos fliptelefon közepére kis diót téve felhívja az egeret, és mikor odaér leteszi (a tetejét),
    (Az egér jobban kedveli a magokat, mint a sajtot)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Ericsson K+F szervezete ICF díjat kapott

szo nov 7 , 2015
Az Ericsson Magyarország K+F szervezete nyerte el idén a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata által meghirdetett „Az Év Coaching Szemléletű Szervezete” díjat. A díj enyerése azt bizonyítja, hogy egy kreatív és jól képzett szakembereket foglalkoztató szervezet sikerességéhez nagyban hozzájárul a coaching szemléletű vezetés és szervezeti kultúra, amely még vonzóbb […]

Friss, ropogós