Az Ericsson K+F szervezete ICF díjat kapott

Ericsson-Magyarorszag-K+F-szervezete-ICF-dijAz Ericsson Magyarország K+F szervezete nyerte el idén a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata által meghirdetett „Az Év Coaching Szemléletű Szervezete” díjat. A díj enyerése azt bizonyítja, hogy egy kreatív és jól képzett szakembereket foglalkoztató szervezet sikerességéhez nagyban hozzájárul a coaching szemléletű vezetés és szervezeti kultúra, amely még vonzóbb munkahelyet, emberközpontúbb légkört tud kínálni a tehetségek számára.

Az ICF Magyar Tagozata egyébként idén első alkalommal hirdette meg hazánkban a szervezet szakmai díját. A díj odaítélésével az ICF azt a hazai gazdasági vagy civil szervezetet kívánta elismerésben részesíteni, amely kiemelkedő minőségben tette szervezeti kultúrájának részévé a coaching szemléletet, és ennek gyakorlatát is példamutató módon építette be szervezeti működésébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Samsung tévéken gyakorolhatnak a BME hallgatói

szo nov 7 , 2015
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és a Samsung hosszú távú együttműködésre lépett, amellyel a hallgatók minél naprakészebb gyakorlati tudását szeretnék elősegíteni. A dél-koreai cég lengyelországi kutatás és fejlesztés központjának két munkatársa tartott előadást a diákoknak a Smart TV alkalmazások fejlesztéséről a legutóbbi fejlesztői klubesten. Az ott hallottakat az […]
televízió