What-to-print-in-3D elnevezésű pályázatot hirdetett meg Design Terminál

3dprintHáromdimenziós nyomtatási technológiával készülő műalkotásokra hirdetett pályázatot a Design Terminál What-to-print-in-3D címmel; a leadási határidő március 30. A szervezők olyan háromdimenziós nyomtatási technológiára épülő műalkotásokat várnak a magyar és külföldi pályázóktól, amelyek kizárólag ipari, vagy otthoni 3D-s nyomtató felhasználásával készülnek – olvasható a Design Terminál MTI-hez elküldött tájékoztatójában.

A Design Terminál harmadszor rendezi meg a 3D-s nyomtatási technológiákat felvonultató rendezvénysorozatát, a Budapest 3D Printing Days-t. Ennek részeként hirdette meg a What-to-print-in-3D című nyilvános pályázatot a Varinex Informatikai Zrt-vel együttműködve. A legjobbnak ítélt pályamű készítői 3D nyomtatót, 150 ezer forint értékű 3D-s nyomtatási lehetőséget, valamint a legkiemelkedőbb tervnek járó White Cube díjat nyeri el. A második és a harmadik helyezett tabletet és 125 ezer, illetve 100 ezer forint értékű 3D-s nyomtatási lehetőséget kap.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Valami nem stimmel az Internet Explorer frissítése körül

csü febr 26 , 2015
A Cisco 2015. évi biztonsági jelentése szerint a webes kártevők leginkább a gyógyszer- és vegyipart fenyegették 2014-ben, amelyet a média és könyvkiadás, a gyártás, valamint a szállítmányozás és a légi közlekedés követett. A jelentésben a tavalyi első öt helyezett közül mindössze a légi közlekedés és a gyógyszer- és vegyipar szerepel […]