Valami nem stimmel az Internet Explorer frissítése körül

google-chromeA Cisco 2015. évi biztonsági jelentése szerint a webes kártevők leginkább a gyógyszer- és vegyipart fenyegették 2014-ben, amelyet a média és könyvkiadás, a gyártás, valamint a szállítmányozás és a légi közlekedés követett. A jelentésben a tavalyi első öt helyezett közül mindössze a légi közlekedés és a gyógyszer- és vegyipar szerepel a leginkább fenyegetett iparágak között, amely a támadók célpontjainak sokszínűségét mutatja.

A felhasználók körében az Internet Explorer (IE) a legkevésbé frissített szoftver – az IE felől érkező kérések csupán tíz százaléka érkezik a böngésző legfrissebb verziójától. A felhasználók által használt IE böngészők átlagosan 31 hónappal régebbiek a legfrissebb verziónál. Összehasonlításképpen érdemes megemlíteni, hogy a Chrome böngészők webes kéréseinek 64 százaléka a legfrissebb verziójú szoftverektől érkezik. Ez azt jelenti, hogy a Chrome automatizált frissítési rendszere hatékonyabban biztosítja a rendszeres frissítést a felhasználók számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Érdekes fejlesztést mutatott be az SDS Zrt.

csü febr 26 , 2015
Érdekes informatika újítást jelentett be az SDS Dokumentumközmű Zrt. a számvitel-technológia területén. Az új megoldás akár harmadával is gyorsítja és biztonságosabbá tehti a könyvelők munkáját. A platformfüggetlen megoldás már egy-két éven belül megváltoztathatja a pénzügyi adminisztrációt — állítja a társaság közleménye. Az Sdsys (Smart Document System) nevű rendszerrel az adott […]
könyvelő

Friss, ropogós