Vertikális: bemutatták a Thermaltake új The Tower 900 E-ATX számítógépházát

thermaltake-the-tower-900-e-atx-vertical-super-tower-chassisA Thermaltake és a francia Watermod bejelentették az együttműködésüket, valamint az új TT Premium moddereknek szánt termékcsaládot a The Tower 900 E-ATX és a The Tower 900 Snow Edition E-ATX vertikális házakat.

Az együttműködéshez a Thermaltake a gyártókapacitást és a minőségi anyagokat biztosítja. A The Tower 900 vertikális kialakítást, magas minőségű öt milliméter vastag edzett üveg oldalakat kapott, valamint páratlan bővítési lehetőségeket biztosít a nagy teljesítményű folyadékhűtéseknek. A házat az együttműködés szellemében már a Watermod csapat segítségével tervezték meg A termékcsalád 2016. december közepétől érhető el a TT Premium webáruházban, szállítása 2017. január közepétől kezdődik meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lassan a korábbi szinten a Kossuth téri mobilszolgáltatások

ked nov 29 , 2016
Újra a megszokott minőségben érhetőek el két mobilcégnél a szolgáltatások a budapesti Kossuth téren, a harmadik szolgáltató lefedettsége december közepére fog javulni – közölték a cégek hétfőn az MTI-vel. Korábban egy napilap számolt be arról, hogy rendkívül gyenge lett a beltéri mobilszolgáltatás, valamint mobilinternet-lefedettség a Kossuth téren, mivel a szolgáltató […]
Parlament