Ezerkétszáz tabletet adományozott a Vodafone

vodafone-tablet-adományA Vodafone a hátrányos helyzetű fiatalok digitális ismereteinek fejlesztése, és a magyarországi oktatás digitális átalakításának ösztönzése érdekében Ezerkétszáz tabletet ajándékozott a Vodafone, jelentette be Beck György, a távközlési társaság magyarországi elnöke. Az együttműködési szerződést az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK), a Komplex Instrukciós Programot (KIP) Magyarországon működtető Hejőkeresztúri Iskolásokért Alapítvány, a Vodafone Magyarország és a Vodafone Magyarország Alapítvány közösen írta alá. „A Vodafone Digitális Iskola Program keretében a Vodafone az ország húsz iskolájában 1200 darab Vodafone Tab SpeedLTE táblagépet oszt ki, és díjmentesen biztosítja az eszközök oktatási célú használatához szükséges havi három gigabájt adatforgalmi keretet is” – jelentette ki Beck.

A húsz iskolában mintegy 4700 gyerek oktatását és több mint ötszáz pedagógus munkáját érintő Vodafone Digitális Iskola Program fontos célkitűzése a tanulók és a pedagógusok digitális kompetenciáinak fejlesztése mellett a tanulmányi eredmények javítása is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Keresd a lakatot: így biztonságos az online vásárlás

pén dec 11 , 2015
A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet szakemberei karácsony közeledtével ellenállhatatlan vágyat éreztek arra, hogy tapasztalataikat megosszák minden webes vásárlóval. 4. Használjunk erős jelszavakat! Szintén gyakori hiba, hogy az emberek valami egyszerűen megjegyezhető jelszót választanak, például „jelszó” vagy „123456”, esetleg a születési dátumukat adják meg jelszóként. Az ilyen jellegű információkat az […]

És még ez is...