Lassan a korábbi szinten a Kossuth téri mobilszolgáltatások

Kossuth-ter-parlament-orszaghazÚjra a megszokott minőségben érhetőek el két mobilcégnél a szolgáltatások a budapesti Kossuth téren, a harmadik szolgáltató lefedettsége december közepére fog javulni – közölték a cégek hétfőn az MTI-vel.

Korábban egy napilap számolt be arról, hogy rendkívül gyenge lett a beltéri mobilszolgáltatás, valamint mobilinternet-lefedettség a Kossuth téren, mivel a szolgáltató társaságoknak le kellett szerelniük a bontásra ítélt Magyar Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (MTESZ) székházának tetejéről a bázisállomásokat.

A Magyar Telekom tájékoztatása szerint november 25-én elindította új bázisállomását a MTESZ-székház bontása miatt kieső bázisállomás pótlására, így újra, a megszokott minőségben érhetőek el a cég mobilszolgáltatásai. A Vodafone az MTI-nek úgy nyilatkozott, hogy szakembereik még tesztelik a hálózatot, de a nap végére teljesen helyreáll a 3G és 4G szolgáltatás. A Telenor Kossuth tér környékét biztosító lefedettsége december közepétől fog jelentősen javulni, most folynak az új bázisállomás telepítésének munkálatai.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A mázlisták: Szandival főzhettek az Invitel receptversenyének nyertesei

ked nov 29 , 2016
Az Invitel őszi, ’Nyerj recepttel’ játékának nyertesei egy-egy saját recept beküldésével vettek részt a megmérettetésben és csupán a szerencsén múlott, hogy éppen ők vehettek részt a Szandival közös élményfőzésen. A múlt hét péntek az ízekről és az élményekről szólt az Invitel öt szerencsés nyertese számára, hiszen kísérőikkel élményfőzésen vehettek részt […]

Friss, ropogós