Boltokban a Sony XH80 LCD televíziók

A Sony jellegzetes képminőségét, hang- és felhasználóélményét tömörítő XH80 LCD televízió megérkezett a viszonteladókhoz.

Az újonnan érkezett Sony tévé a gyártó szerint kiemelkedő minőségű audiovizuális élményt nyújtanak 4-tól 85 collig terjedő képernyőméretek széles skáláján. Az XH80 X1 processzorral rendelkezik, ami különféle algoritmusokat használ a kép zajcsökkentésre és a részletek kiemelésére, amennyiben erre szükség van. A még természetesebb és pontosabb színbeli megjelenítés érdekében a processzor minden képen elemzi és feldolgozza a képadatokat, ami minden korábbinál valósághűbb képmegjelenítést eredményez. Az XH80 modell támogatja a Dolby Vision HDR formátumot, így feltűnő fénypontokat, mélyebb sötéteket és élénkebb színeket biztosít. Az újonnan kifejlesztett X-Balanced hangszóró (55” és nagyobb átmérőjű modellek esetén) magas minőségű hangzásvilágot kínál egy ultravékony TV-s kialakításban, a Dolby Atmos kompatibilitás valósághű hangzást és térbeli helyezkedést eredményez.

Az XH80 Android TV operációs rendszert használ és kompatibilis a Google Asszisztenssel1, a Google Play Áruházzal, valamint beépített Chromecasttal rendelkezik, amellyel a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz és eszközökhöz. Az egyszerűbb mindennapi használat érdekében a Sony eredeti felhasználói felülete és hangvezérlési funkciói is tovább fejlődtek.
A Google Asszisztens és az Amazon Alexa kompatibilitásnak köszönhetően a felhasználók hangvezérléssel irányíthatják televíziójukat és böngészhetnek YouTube videók között a Google Home segítségével, valamint csatornát és hangerőt válthatnak az Amazon Alexával kompatibilis eszközökkel. Az Apple AirPlay 2-vel rendelkező felhasználók egyszerűen érhetik el és tekinthetik meg televízió képernyőjén iPhone®, iPad vagy Mac készülékeiken tárolt filmjeiket, zenéiket és fényképeiket. Az Apple HomeKit technológia egyszerű és biztonságos lehetőséget teremt arra, hogy a nézők iPhone, iPad vagy Mac4 készülékeikkel irányítsák a televíziót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Uniós bizottság: mától egészen holnapig lehet pályázni az ingyenes wifi-hozzáférési pontokra

sze jún 3 , 2020
Az Európai Bizottság szerdától elérhetővé teszi negyedik, egyben utolsó pályázati felhívását az ingyenes WiFi4EU hozzáférési pontok kiépítésére fordítható uniós finanszírozásról – közölte az uniós bizottság. Thierry Breton belső piacért felelős biztos tájékoztatása szerint pályázni az erre célra indított, wifi4eu.eu című portálon lehet csütörtök délután 17 óráig. A kedvezményezetteket a pályázatok […]
Thierry Breton belső piacért felelős uniós biztos