Biztonságos, tartós, strapabíró. Mi az?

DellA Dell bemutatta a megújult üzleti Latitude 5000-es laptopokat, amelyeket a kiemelkedő biztonság, a könnyű kezelhetőség és a megbízható működés jellemez — legalábbis a gyártó szerint. A Dell saját eszközeihez optimalizált titkosítási, kártevővédelmi és hitelesítési lehetőségein túl a Latitude 5000 sorozat egy további hitelesítőadat-tárolási réteggel is kiegészült. Az opcionális integrált SmartCard- és ujjlenyomat-olvasó a Dell ControlVault használatával képes elkülöníteni a biztonságos műveleteket. Ez a megoldás egy különálló chipen dolgozza fel és tárolja a kulcsfontosságú hitelesítő adatokat, így egy olyan védelmi rendszert képez, amely megnehezíti, hogy a kártevők hozzáférjenek a személyes adatokhoz.

A könnyű kezelhetőséget a beépített egyedi felügyeleti képességekkel biztosítják. Az informatikai szakemberek módosíthatják a BIOS-beállításokat, és a rendszerek konfigurálása során rugalmasan alkalmazkodhatnak a vállalati informatikai infrastruktúra igényeihez. A Latitude 5000 sorozat modelljei megbízhatóak: több katonai teszten bizonyították tartósságukat, így a világ legstrapabíróbb üzleti készülékei közé tartoznak. Továbbfejlesztett alapanyagaik, például a karbonszállal megerősített polimerek, kis súlyuk ellenére is kiválóan terhelhetők.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

LG WebOS 3.0: magic

hét jan 4 , 2016
Az LG Electronics a 2016-os Las Vegas-i CES kiállításon mutatja be legújabb okostévé felhozatalát az új webOS 3.0 okostévé-platformmal együtt. Az LG webOS 3.0 három új funkciót is kínál: Magic Zoom, Magic Mobile Connection és Magic Remote. A Magic Zoom segítségével a felhasználók képeket, illetve szövegeket is felnagyíthatnak a képminőség […]