Végre minden követelményt teljesített a Unisys digitális munkahely szolgáltatása

Makk Norbert, a Unisys Magyarország ügyvezetőjeAz it-támogatás és szolgáltatásmenedzsment szakmai szövetsége, a HDI bejelentette, hogy a Unisys digitális munkahely szolgáltatása, a Digital Workplace Global Service Desk teljesítette a szövetség IT Support Center tanúsítási programjának összes követelményét. A Unisys digitálismunkahely-szolgáltatását (Unisys DWS) biztosító munkatársak azért dolgoznak, hogy az irodai és otthoni vegyes munkavégzés, vagyis a hibrid munkahelyek és a hibrid munkaerő számára biztosítanak intelligensebb, innovatív munkakörnyezetet, zökkenőmentes digitális élményt nyújtva. Ezt értékelte a HDI. A Support Center tanúsítvány azt tanúsítja, hogy az adott szervezet támogatási részlege hatékonyan működik.

Az elvégzett szakmai auditunk során kiderült, hogy a vállalat világszínvonalú service desk szolgáltatásokat nyújt. A szakmai szervezet már korábban is díjazta a Unisys DWS csapatát elkötelezettségéért és szakértelméért. Nemrégiben a Unisys két munkatársát is elismerte a HDI Service and Support Awardsszal, egyikük a magyar Gaál Juditot a legjobb supervisornak választották. „Azon a szakmai sikeren túl, amit az HDI elismerése jelent, külön büszkeséggel tölt el, hogy Gaál Judit díja a Unisys magyarországi szakembereinek jó hírét is erősíti a nemzetközi porondon” — jelentette ki Makk Norbert, a Unisys Magyarország ügyvezetője.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az LG televíziókra is érkezik a Disney+

hét jún 20 , 2022
Már több mint negyven újabb országban érhető el a Disney+ alkalmazás a kompatibilis LG TV-ken, köztük Magyarországon is. A Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és a Star legjobb filmjeit és műsorait forgalmazó streaming platform a 2017-es vagy újabb webOS operációs rendszert futtató készülékekre érkezik. […]
Disney

Friss, ropogós