GrislyJam, TheBoy és Boresz: gigászok csaptak össze a döntőben

OGEXLezárult az Országos Gaming Expo (OGEX) rendezvénysorozat, amely közel két hónap alatt körbejárta hazánkat.

„Komoly szervezőmunka és nagyon gyors reagálás – ez jellemezte az elmúlt három hónapot. Országszerte húsz rendezvényt tartottunk, ami nem jött volna létre elhivatott partnerek, helyszíni támogatók és a közvetlen munkatársaink lelkes hozzáállása nélkül. Az OGEX egyedüllő kezdeményezés, hiszen ez az első olyan rendezvénysorozat Magyarországon, amely minden vidéki megyeszékhelyre ellátogatott. Nemcsak a játékok kipróbálásának lehetőségeit teremtettük meg, hanem komoly erőfeszítéseket tettünk azért is, hogy a látogatók megismerjék milyen tudás, milyen lehetőség rejlik magában az e-sportban mint iparágban. Ez a rendezvény a szórakozásról is szólt, amit változatos színpadi programokkal és a fiatalok által ismert és rajongott videósokkal, tartalomgyártókkal együtt valósítottunk meg” – nyilatkozta jogos elégedettséggel B. Szabó Edina, az OGEX főszervezőjének képviseletében.

Az OGEX 2022 esport open FIFA 22 országos bajnokságát a Budapesti döntőben zárult. A finálé egy nagyon magabiztos és egy, az utolsó pillanatig küzdő versenyző párharca volt. Szentgyörgyvölgyi Örs, játékos nevén GrislyJam ugyanis élete egyik legjobb játékát hozta, nagyszerűen adogatott, uralta a meccseket és ellentmondást nem tűrően szerezte meg élete egyik legkomolyabb trófeáját, egyúttal a 350 ezer forintot jelentő fődíjat. A második helyezett Pavlovics Márk alias TheBoy, a 3. helyezett Borkai Ádám, Boresz lett.


 

Next Post

Az egyik első fekete lyukra bukkanhattak

ked ápr 19 , 2022
Olyan, gyorsan növekedő fekete lyukra bukkantak az univerzum hajnalából, amely hiányzó láncszemet jelent a szupernagy tömegű fekete lyukak kialakulásában. A kutatók által GNz7q-nak nevezett objektumról a Hubble űrteleszkóp korábbi adatai alapján sikerült megállapítani, hogy mindössze 750 millió évvel az ősrobbanást követően már létezett. A bizonyítékok arra utalnak, hogy egy fekete […]
GNz7q fekete lyuk

És még ez is...