Bemutatták a Kyndryl Bridge-et… ha ez nem egy igazi csoda, akkor semmi sem

1

Kyndryl BridgeA Kyndryl új digitális integrációs platformja, a Kyndryl Bridge valós időben kezeli egy szervezet teljes it-alkalmazásinfrastruktúrát.

A mesterséges intelligenciával ellátott megoldás, átfogó, testre szabható kontrollt biztosít a küldetéskritikus műveletek felett. A gyártó szerint a megoldás képes átlagosan havi 74 százalékkal csökkenteni a vállalati szerverekkel kapcsolatos incidensek számát. A Kyndryl Bridge mérsékli az informatikai eszközök működtetésének költségeit. Támogatja az átláthatóságot, és segít a vállalatokat, hogy a szabályozók által előírt különböző követelményeknek, illetve adatszolgáltatási kötelezettségeknek is megfeleljenek.

A globális gazdaságban jelenleg prioritás a digitalizáció, továbbá az mesterséges intelligencia-alapú analitika bevetése az üzleti célok elérése érdekében. Ugyanakkor az üzleti és technológiai komplexitás valamint a hiány az it-szakértőkből sok cégnél lassítja az előrehaladást. A Kyndryl Bridge platformalapú megoldással azonban jelentősen felgyorsítható a vállalatok digitális átalakulása. Ebben a folyamatban a komplexitás kezelése az egyik olyan tényező, amire a digitálisan átalakuló cégének jelenleg a legnagyobb szükségük van. A Kyndryl Bridge azzal segít a komplexitás menedzselésében, hogy integrálja és összekapcsolja az összetett irányítási és folyamateszközöket.

Összefoglalva, a Kyndryl Bridge olyan megoldás, amellyel jobban működtethető a kritikus it-infrastruktúra és segítségével gyorsabban lehet haladni a digitális átalakulás útján.


 

One thought on “Bemutatták a Kyndryl Bridge-et… ha ez nem egy igazi csoda, akkor semmi sem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Beindulni látszik a szerzi.hu

vas szept 25 , 2022
A jelenlegi magyar üzleti környezetet kimondottan kedvezőnek érezték a szerzi.hu alapítói, ezért 2022-ben egy Németországban alapított céggel, a Szerzi UG-vel, illetve annak magyar leányvállalatával, az Enliven Systems Kft.-vel beléptek a jogi szolgáltatások piacára. „Dokumentumminták helyett egy professzionális szerződés generátort alkottunk meg” – mondta Kiss Szilvia, az egyik ügyvezető igazgató. (A […]
jogi dokumentum