Remek, új lehetőség a közös munkavégzésre

Philips 49B2U5900CH monitorA Philips bemutatta a B2B 5000 termékcsalád rengeteg új funkcióval rendelkező új monitorját, a Philips 49B2U5900CH fantázianevű csodát.

A Philips új modelljének egyik fő jellemzője a 48,8 hüvelykes (124 cm-es) SuperWide (32:9) kijelző. A 49B2U5900CH modell olyan új funkciókkal rendelkezik, mint például a Busylight és a dönthető fülhallgatókampó, amely újdonság a Philips monitorjain. Mindezeknek a funkcióknak, valamint a Philips 49B2U5900CH modell RJ45-csatlakozós USB-C dokkolási megoldásának és TÜV Rheinland Eyesafe tanúsítványának köszönhetően ez a monitor ideális azoknak az irodai professzionális felhasználóknak, akik hatékonyabban szeretnének dolgozni, valamint azoknak is kiváló, akik otthonról dolgoznak, és egy rendkívül együttműködő termékre van szükségük a munkájuk megkönnyítéséhez — állítja a gyártó.

A Philips 49B2U5900CH modellt úgy tervezték, hogy dinamikusabb munkakörnyezetet hozzon létre. Az irodai környezetben dolgozó professzionális felhasználókat szem előtt tartva az új Busylight a monitor webkamerájának tetején található. A Busylight szinkronizál a Microsoft Teams-állapotokkal, így a kollégák értesülhetnek arról, hogy az adott személy hívásban van-e vagy sem. A Busylight funkció mellett a 49B2U5900CH modell egyik másik együttműködési funkciója az 5 MP-es, Windows Hello™ támogatással ellátott webkamera. A felhasználók nem csupán kiváló képminőséget kapnak, hanem automatikusan bejelentkezhetnek a Microsoft-fiókjaikba is a Windows Hello szolgáltatás arcfelismerő funkciójával; mindez ideális irodai társsá teszi a Philips 49B2U5900CH modellt.

Helyettesítheti a többképernyős összeállításokat

A Philips 49B2U5900CH modell számos funkcióval rendelkezik, amelyek ideálisak a munkahelyi hatékonyság növelésére; az egyik ilyen a nagy méretű, 32:9-es SuperWide képernyő. A modellt úgy tervezték, hogy helyettesítse a többképernyős összeállításokat: a nagy méretű, 48,8 hüvelykes, 5120×1440-es felbontású képernyő megfelel két darab, egymás mellé helyezett 27 hüvelykes, 16:9-es Quad HD monitornak. Ezenkívül a VA-panelnek köszönhetően a Philips 49B2U5900CH modell 178/178 fokos betekintési szöggel és 3000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, amely éles képet és széles betekintési szöget biztosít a felhasználóknak. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően tehát a professzionális felhasználók egyetlen zökkenőmentes mozdulattal dolgozhatnak egy képernyővel, amelyet arra hoztak létre, hogy több munkafolyamatot lehessen vele végrehajtani egyidejűleg, bármilyen betekintési szögből.

A monitor képes alkalmazkodni a folyton változó munkakörnyezethez, a Philips 49B2U5900CH modell olyan funkciókkal büszkélkedhet, amelyek bármilyen munkához megfelelővé teszik. A legújabb csatlakoztathatósági funkció a Smart KVM-kapcsoló. Hagyományosan a beépített KVM-kapcsolót arra használják, hogy a monitor káváján elhelyezkedő gomb megnyomásával lehessen váltogatni a források között. A Smart KVM funkciónak köszönhetően azonban a felhasználóknak csak a Ctrl billentyűt kell háromszor lenyomniuk a billentyűzetükön, hogy váltani tudjanak a különböző számítógépek között.

A Philips 49B2U5900CH modell csatlakoztatási funkcióihoz ezenkívül hozzátartozik az RJ45-csatlakozós USB-C dokkolás, amely rendkívül megkönnyíti a munkavégzést. A sokoldalú USB-C csatlakozás akár 100 wattos tápellátást is lehetővé tesz, valamint segítségével az adatok gyorsan átvihetők egyik készülékről a másikra. A Philips 49B2U5900CH modell USB-C dokkolóállomása RJ45 (Gigabit Ethernet) csatlakozóval is rendelkezik, amellyel a monitor átirányíthatja a hálózati kapcsolatokat az USB-C dokkolóállomáson keresztül a csatlakoztatott eszközökre.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Központi fűtés szerelése házilag

hét nov 13 , 2023
A központi fűtés kiépítése pontos hőigényszámítást és kivitelezést kíván, úgyhogy célszerű szakember segítségét is kikérni. A már kiépült fűtési rendszerek szereléséhez sem árt némi felkészültség és tapasztalat, ugyanakkor nem lehetetlen feladat egy ügyeskezű amatőr számára sem. A magas fűtésszerelési és tervezési árak sokakat arra ösztönöznek, hogy maguk oldják meg ezeket […]
vasmuszakibolt.hu

És még ez is...