Válassz online számlázóprogramot IV.

A hazai KKV-k fele használ jelenleg valamilyen számlázó programot. Az eNET megvizsgálta melyek a legjelentősebb szereplői a piacnak.

Az eBIZ – Digitális Pénzügyi Asszisztens szolgáltatás 2017 március óta van jelen a piacon. Szintén elsődlegesen a mikro-, kis- és középvállalkozásnak nyújt számlázási szolgáltatást, ugyanakkor a vállalkozói netbanki integrációnak köszönhetően lényegesen többet tud egy online számlázóhoz képest. Használatával a vállalkozások transzparens pénzügyi helyzetképet kapnak saját működésükről: látják a bankszámla egyenlegüket, elérhetik a vállalkozások mindennapjaiban legfontosabb banki szolgáltatásokat (mint egyenleg lekérdezés, átutalás), nyomon követhetik a kimenő és bejövő számláik fizetettségi státuszát (a kimenő számla és beérkező utalások összepárosításának köszönhetően), továbbá azonnal tudják fizetni bejövő számláikat is. Bár a szolgáltatás mögött az OTP csoport áll, az eBIZ minden vállalkozás számára elérhető, nem kell hozzá OTP banki kapcsolattal rendelkezni. A banki integrációból eredő előnyöket csak az OTP banki számlával rendelkezők tudják igénybe venni. A szolgáltatás célja a vállalkozói adminisztráció egyszerűsítése és csökkentése, legyen az bankolás, pénzügy, számlázás vagy akár könyvelés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Rekordszinten a félvezetők globális eladása májusban

csü júl 12 , 2018
Májusban rekordszintre emelkedett a félvezetők globális eladása – közölte a félvezetők gyártóit tömörítő szövetség (SIA). Májusban 38,72 milliárd dollár értékben értékesítettek chipeket világszerte. Az eladások 3 százalékkal múlták felül az áprilisit és 21 százalékkal a tavaly májusit. A félvezetők májusi eladása Észak- és Dél-Amerikában 31,6 százalékkal, Kínában 28,5 százalékkal, Európában […]
dióda