Újraindult a forgalom a kiszombori határátkelőhelyen

Kiszombor határátkelőhelyÚjraindult a forgalom szombaton 19 óra után a kiszombori közúti határátkelőhelyen – közölte a honlapján a rendőrség.

A kiszombori átkelőhelyen szombaton 16 óra 50 perctől informatikai hiba miatt átmenetileg szünetelt a ki- és a beléptetés. A hibát elhárították, a Romániába tartó és onnan érkező forgalom 19 óra 15 perctől ismét zavartalan. Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán , illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Zavargás szításával vádolják a közösségi "médiasztárt"

vas aug 6 , 2023
ShareTweetPinShareA legmagasabb szintű készültséget rendelte el New York rendőrsége pénteken, miután egy közösségi médiasztár több ezer fős tömeget csődített össze ingyen ajándékokat ígérve. A különböző közösségi médiaoldalakon több millió követővel rendelkező Kai Cenat szerdai élő bejelentkezésében hirdette meg, hogy péntek délután egy kamionból különböző műszaki eszközöket, köztük játékkonzolokat ad ingyen […]
Kai Cenat csődület

És még ez is...