Már megint bedöglött az informatika a határátkelőhelyeken

FerihegyInformatikai rendszerprobléma miatt hosszabb várakozási időre kell számítani a közúti határátkelőhelyeken és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata szombat reggel.

Azt írták, hogy az informatikai rendszerprobléma reggel 8 óra körül jelentkezett, de a szakemberek már dolgoznak az elhárításán. A külföldre utazóknak azt ajánlják, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével.

Megszűnt az informatikai rendszerprobléma a közúti határátkelőhelyeken és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata szombat délelőtt a police.hu oldalon. Azt írták, hogy a határforgalom 8 óra 35 perctől ismét zavartalan.

(Lassan az lesz a hír, ha működik határátkelők informatikai rendszere. A -szerk- megj.)


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Újraindult a forgalom a kiszombori határátkelőhelyen

szo aug 5 , 2023
ShareTweetPinShareÚjraindult a forgalom szombaton 19 óra után a kiszombori közúti határátkelőhelyen – közölte a honlapján a rendőrség. A kiszombori átkelőhelyen szombaton 16 óra 50 perctől informatikai hiba miatt átmenetileg szünetelt a ki- és a beléptetés. A hibát elhárították, a Romániába tartó és onnan érkező forgalom 19 óra 15 perctől ismét […]
Kiszombor határátkelőhely

És még ez is...