Frissült az AIDA64 pc-s és androidos változata

aida64A FinalWire frissítette az AIDA64 rendszer-információs szoftvereket. A windowsos számítógépeken futó kiadásokból a v5.20-as stabil verzió, míg az androidos alkalmazásból az 1.12-es verzió vált ma elérhetővé. Az Android platformra kiadott app rendkívül erősen startolt: a bejelentése óta eltelt bő két hétben közel százezer alkalommal töltötték le. A Google Play áruházban ingyenesen elérhető AIDA64 for Android segítségével bármilyen 2.1-es vagy újabb Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonról vagy táblagépről, Android TV-t futtató készülékről és Android Wear alapú okosóráról megtudhatjuk, hogy milyen hardver és szoftver dolgozik a motorháztető alatt.

„Az AIDA64 androidos alkalmazásának sikere minden várakozásunkat felülmúlta. A magas letöltésszám azt mutatja, hogy a hordozható eszközök szegmensében is van igény megbízható rendszer-információs megoldásra. Az pedig külön öröm számunkra, hogy az app rendkívül jó értékeléseket kapott a felhasználóktól” – mondta Miklós Tamás, az AIDA64-et készítő FinalWire Kft. vezető fejlesztője. Hozzátette, nemrég elkezdték az alkalmazás felületének lokalizálását, aminek első eredményei az új, 1.12-es verzióban láthatóak. Az eredeti angol mellett ez a változat már négy másik nyelven, így a magyarul, németül, olaszul és spanyolul is beszél. Egyben gőzerővel dolgozunk az iOS-re szánt kiadáson is, így hamarosan az Apple-készülékek felhasználói is telepíthetik majd az AIDA64 mobil verzióját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre inkább letöltünk, mint tévézünk

sze márc 25 , 2015
Az eNET – Magyar Telekom „Jelentés az internetgazdaságról” című friss kutatásából az derül ki, hogy a streaming, vagyis az online filmnézési lehetőséget nyújtó és videómegosztó oldalak jelentik a legnagyobb kihívást a hagyományos tévénézés számára, ugyanis már a felnőtt internetezők 42 százaléka szerez be filmeket ezekből a forrásokból. Fájlcserélő oldalakat 39 […]
internet

Friss, ropogós