3000 MHz már nem csak gombócból sok

HyperX-Savage-memoryA HyperX bemutatta a nagy sebességű, agresszív időzítésű HyperX Savage DDR4 memóriát. Az új memória rendkívül rövid válaszidejű, többfeladatos feldolgozást, és ezáltal gyorsabb rendszerteljesítményt biztosít, a gyártó szerint ideális választás haladó szintű játékosok, otthoni számítógép-tuningolók és a professzionális felhasználók számára egyaránt.

A HyperX Savage DDR4 memória akár 3000 MHz-es órajelre is képes, a beépített XMP-kompatibilis profilokat Intel Core i5 és i7 processzorokhoz, valamint a 100-as sorozatra szerelt Z710 és az X99 lapkakészletekhez optimalizálták, így a különböző memóriaprofilok kiválasztásával minden további BIOS-beállítás elvégzése nélkül növelhető a számítógép teljesítménye. Az egyéni modulként vagy készletben, akár 64 GB-os kapacitással elérhető Savage DDR4 memória 1,2-1,35 V közötti feszültségen működik, így nem csak megbízhatóbb, de jóval energiahatékonyabb is DDR3-as elődeinél.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Blogokban kutakodnának

ked szept 22 , 2015
ShareTweetPinShareA META-MPI Kft., a HiiLab Kft., és a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet (MTA SZTAKI) által alkotott konzorcium 349 602 600 forintból kezdte meg azt a kutatást, amelynek célja, hogy a legmodernebb adatbányászati és szövegelemzési technikák fejlesztésével egy olyan szolgáltatást hozzanak létre, amely a blogokban megjelenő információkban történő keresésre, […]
ZX-81

És még ez is...