Újabb két évig a Network4 csoport közvetíti a NASCAR Cup Series versenyeit

Nascar autoversenyÚjabb két évig a Network4 platformjain láthatják a magyar nézők a NASCAR versenyeit.

Újabb két évre szóló megállapodást kötött a Network4 csoport a NASCAR Cup Series-szel, így a magyar rajongók kizárólag a médiacég streaming szolgáltatóján, a NET4+-on, valamint az ARENA4 és a MATCH4 csatornákon láthatják az idényt. „Az elmúlt két szezonban a magyar nézők megmutatták, hogy mekkora igény van arra, hogy hazánkban is követni lehessen magyar kommentárral a széria autózás legmagasabb szintjét” – mondta Parrag Zsombor, a NASCAR kommentátora.

Amerika talán leglátványosabb, legkeményebb és leggyorsabb autóverseny sorozata egyre nagyobb népszerűségnek örvend idehaza, szinte futamról-futamra nő a rajongók tábora. Az idei szezon február 5-én indul Los Angelesben. A novemberi idényzáróig minden egyes futamot élőben láthatnak a szurkolók a NET4+ streaming szolgáltatón, valamint az ARENA4 és a MATCH4 képernyőjén is.

A tavalyi évad bővelkedett ikonikus pillanatokban, elég csak Ross Chastain videójátékokba illő manőverére gondolni, amikor előzés közben a falon csúszott végig. Kemény csatából, sőt, pályán kívüli ütésváltásból sem volt hiány. Tizenkilenc különböző pilótát intettek le győztesként egy év alatt – a NASCAR ismét bizonyította, hogy nincs ennél kiegyensúlyozottabb és izgalmasabb top sorozat.

A Network4 a NASCAR mellett az amerikai autósport másik csúcsszériája, az IndyCar versenyeit is exkluzív jogokkal mutatja be a hazai nézőknek. Ahogyan eddig, 2023-ban is itt követhetik a nézők a MotoGP, valamint a Superbike futamait is. Aki izgalmas motorsportokra kíváncsi, a Network4 platformjain megtalálja a kellő benzingőz dózist.

Az Atmedia értékesíti a Network4 új csatornájának reklámidejét
A januári tesztadás után februárban indul a Network4 Csoport legújabb, földfelszíni terjesztésű csatornája, a MAX4. A MAX4 a Vodafone, a DIGI és Antenna Hungária kínálatában február elejétől már elérhető lesz, február folyamán pedig számos, közepes méretű szolgáltató csomagjaiba is bekerül. Az új csatornát márciustól a Telekom előfizetői is láthatják majd. A hirdetésértékesítés március 1-jétől indul. A MAX4 hirdetésértékesítő partnere az Atmedia, ugyanúgy mint a Network4 Csoport többi csatornája esetén.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Helyreállt a világ rendje: Trump vissztérhet a Facebookra és Instagramra

pén jan 27 , 2023
Visszaállítja Donald Trump fiókját a Facebook és Instagram közösségi médiumok anyavállalata, a Meta. Nick Clegg, a Meta globális elnöke több amerikai médiumnak nyilatkozva elmondta, hogy a volt elnök esetében letelt a két éves felfüggesztés, amelyről 2021. január 7-én a washingtoni zavargásokat követően döntöttek. A cég közleménye emellett azt hangsúlyozza, hogy […]
Nick Clegg Meta

És még ez is...