Az MVM NET belecsapott a lecsóba

broadcastA MVM NET Távközlési Szolgáltató Zrt. az elmúlt év során megszerzett szakmai tudást és a teszthálózat gyakorlati tapasztalatait is felhasználva tovább folytatja az LTE450 technológiára épülő hálózat kiépítésének előkészítését. A társaság kiírta az eszközszállító és kivitelező kiválasztására vonatkozó pályázati eljárásait. A rendszerszállító és a generálkivitelező kiválasztása, majd a szerződések megkötése után az MVM NET megkezdi az országos lefedettségű, az állami és üzleti infokommunikációt kiszolgáló LTE 450 hálózat kiépítését, elősegítve a digitális közszolgáltatások fejlesztését Magyarországon.

A teljes beruházás tervezett költsége 12,8 milliárd forint

Az országos hálózat alapjául szolgáló LTE technológia a Nemzeti Infokommunikációs Stratégiával összhangban biztosítja a projekt kiemelt céljaként megfogalmazott gépek közötti (m2m) kommunikáció magas színvonalú kiszolgálását. A fejlesztések révén az MVM NET Zrt. folyamatosan kapcsolja be az autópályák és egyszámjegyű főútvonalak környezetét, valamint a fővárosi és a megyeszékhelyek közlekedéstájékoztató rendszereit az állami távközlési infrastruktúrába, továbbá biztosítja a szükséges adatátviteli kapacitást a jövőbeni okos hálózati és okos mérési rendszerekhez és m2m alkalmazásokhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az eMAG rájött a titokra: kényeztetni kell a vásárlót

pén febr 6 , 2015
Az eMAG webáruház a felhasználók elégedettségének növelése érdekében – a szabályozásban általánosan előírt 14 nap helyett – mostantól meghosszabbított, harmincnapos áruvisszaküldést biztosít minden, az eMAG által forgalmazott termékre. Némi megszorítással ugyan, de a jövőben a felhasználóknak több ideje lesz végiggondolni, szeretnék-e megtartani a megvásárolt cikket. A felhasználók abban az esetben […]

Friss, ropogós