Hatszázezren nem tévedhetnek

peopleA Magyar Telekom 4G mobilinternet szolgáltatását használók száma már meghaladta a hatszázezret. A távközlési társaság kínálatában az ügyfelek hetvenféle 4G-képes eszköz közül választhatnak jelenleg. Az előfizetők több mint 4/5-e okostelefonon 4G-zik, míg a fennmaradó 1/5 közel fele-fele arányban laptopon illetve más 4G-képes, SIM-kártyával rendelkező eszközön (router, okoseszköz stb.) használja a szolgáltatást. A növekvő 4G ügyfélszámhoz az is hozzájárul, hogy ez év márciusa óta már nemcsak a havidíjas, hanem a feltöltőkártyás ügyfeleik számára is elérhető és igénybe vehető a 4G mobilinternet, és már külföldön is élvezhetik a 4G-s internet előnyeit, mivel a szolgáltató 2015 folyamán harminc fölé bővíti 4G roaming partnereinek számát.

A Magyar Telekom folyamatosan fejleszti 4G hálózatát: már 1885 településen elérhető a legkorszerűbb mobilinternet szolgáltatás, ezzel a lakossági kültéri lefedettség megközelíti a 85 százalékot. A tervek szerint a társaság lakosságra vetített 4G lefedettsége 2015 végére 97 százalékra emelkedik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A focivébé technológiáját kínálja az SAP

ked máj 19 , 2015
Hamarosan minden labdarúgó egyesület számára elérhetővé válik a vb-győztes német fociválogatott által használt technológia. Az SAP szoftvercég által kifejlesztett megoldás révén minden egyes játékos teljesítménye monitorozhatóvá, elemezhetővé válik, így jobbá tehető a csapat összteljesítménye. A várhatóan nyáron piacra kerülő termék a meccsek, edzések valós idejű monitorozáson túl a játékosok egészségügyi […]

Friss, ropogós