Új üzleti számítógépeket dobott piacra a Dell

A Dell Technologies szerényen, mint a világ legintelligensebb és legbiztonságosabb üzleti számítógépeiként mutatta be új komjútereit.

A Latitude, Precision és OptiPlex modelleken elérhető a Dell Optimizer, egy automatizált mesterséges intelligencián alapuló optimalizálási technológia, amely elősegíti a hatékonyabb munkát. A beépített szoftver felméri az egyes felhasználók munkavégzési szokásait, és azokhoz igazodva segíti elő, hogy a legfontosabb feladataikra összpontosíthassanak. A háttérben növeli az alkalmazások általános teljesítményét, gyorsabb bejelentkezést és biztonságos zárolást tesz lehetővé4, megszünteti a visszhangot és szűri a háttérzajokat a konferenciabeszélgetések közben, valamint meghosszabbítja az akkumulátor-üzemidőt.

SUN Ultra„A jövőben még fontosabb szerep jut a számítógépnek a napi munkavégzés során. Az új modellek akár azt is képesek lesznek előrejelezni, hogy mire van szükségünk a hatékonyság növeléséhez. Az első bejelentkezéstől a nap utolsó videókonferenciájáig egy olyan számítógépre van szükségünk, amely alkalmazkodik a munkastílusunkhoz. Ezért dolgozunk olyan innovációkon, amelyek intelligensebb funkciókat, hosszabb üzemidőt, erőteljesebb hangszórókat, kompakt kialakítást és 5G-támogatást tesznek lehetővé – mindezt a fenntarthatósági céljaink támogatása mellett” – mondta Darrel Ward, a Dell Technologies ügyfélmegoldásokkal foglalkozó csoportjának vezető alelnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Veszteséges volt tavaly a Green Fox Academy, jól jön az újabb befektetés

ked jún 2 , 2020
Az Impact Ventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. 450 millió forintos befektetést nyújt a Green Fox Academy Kft-nek. Az Impact Ventures egy társadalmi hasznosságú befektetési alap, amely kifejezetten olyan szociális vállalkozásoknak nyújt kockázati tőkét, amelyek az üzleti eredmények mellett pozitív társadalmi hatást fejtenek ki. A mostani befektetés az egyik legnagyobb régiós dedikált […]
A Green Fox Academy Kft. eredményei

És még ez is...