Epson rajongók: irány a Kopaszi-gát!

nyomtatoHarmadik alkalommal rendezik meg a fotózás iránt érdeklődők számára a Nyári Fotófesztivált a Kopaszi-gáton. A helyszínen a látogatók az Epson L800 fotónyomtató mellet most először próbálhatják ki az új, L1800 A3+-os készülékét. Az Epson L800 fotónyomtatónak egy 10×15-ös fotó nyomtatása 12 másodpercig tart, és egy töltéssel akár 1 800 fényképet is képes kinyomtatni. A hat darab színenként cserélhető, 70 ml-es, utántölthető tintatartálynak köszönhetően az oldalankénti nyomtatási költség egy 10×15-ös fénykép esetén kilenc forint. A felhasználók a nyomtatóval közvetlenül CD-re vagy DVD-re is nyomtathatnak, így az L800 egyedi lemezek készítésére is lehetőséget nyújt.

Az L1800 készülék az L800-as modell „nagytestvére”, amely júliustól lesz megvásárolható. Különlegessége, hogy A3+-os méretben képes szegély nélkül fotót nyomtatni, valamint – az L800-hoz hasonlóan – hatszínű tintatartállyal rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

QualysmArt: Tudomány, Technológia, Művészet

pén jún 20 , 2014
Tudomány – technológia – művészet, ez volt a 2014. június 5-én a Qualysoft bécsi irodájában megrendezett hagyományos kiállítás mottója. Michael Hoch, aki maga is kiállító művész, és fizikusként dolgozik a CERN-ben, a művészet, az innováció és a technológia szerepéről beszélt a megnyitón. A rendezvény zárásaként Ursula Tuczka, a Metropolitain Art […]

Friss, ropogós